2020-05-15 09:20:08
Φωτογραφία για Αγωνία για τη διαφήμιση στα κανάλια
Επιστρέφουν σταδιακά οι σειρές, το ερώτημα είναι αν θα επανέλθουν και οι διαφημίσεις εν μέσω της πανδημίας. Ταυτόχρονα αλλάζει και η μάχη για την prime time ζώνη. Ο Alpha, για να καλύψει το χαμένο έδαφος, ρίχνει από αυτήν την εβδομάδα τις σειρές «Έρωτας Μετά», «Έλα στη Θέση μου» και «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα», ενώ το συνεργαζόμενο Star περιορίζει σε δύο τα επεισόδια του «Master Chef», περιμένοντας τον ΑΝΤ1 και τις «Άγριες Μέλισσες», που θα επανέλθουν, και τον ΣΚΑΪ με τις «8 Λέξεις». Αυτά τα τρία προγράμματα είναι μέχρι σήμερα τα δημοφιλέστερα της σεζόν.

Παράλληλα η ΕΡΤ άλλαξε όλη τη βραδινή ζώνη, μεταφέροντας το δελτίο ειδήσεων στις 7 το απόγευμα και προβάλλοντας στη συνέχεια την ξένη σειρά «Madam Secretary» και ξένη ταινία. Το «10» έχει περιοριστεί σε επεισόδια μετά την αποχώρηση της Όλγας Τρέμη, ενώ παραμένει το «Σημείο Συνάντησης» και ετοιμάζεται η χιουμοριστική εκπομπή με τους Τάκη Γιαννούτσο και Θοδωρή Βαμβακάρη.

Το κρίσιμο για τους ιδιωτικούς σταθμούς είναι η διαφημιστική δαπάνη. Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, τα εμπορικά καταστήματα που έχουν ήδη ανοίξει θα επιστρέψουν και με διαφημίσεις στην τηλεόραση. Εκείνοι που απουσιάζουν είναι οι μεγάλοι διαφημιζόμενοι, που σχετίζονται κυρίως με την κατανάλωση που κάνουν οι νέοι.

Πηγή: typologies

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ