2020-05-15 22:19:03
Φωτογραφία για Αποκαλύψεις - σοκ από τον πρώην σωματοφύλακα του Κάνιε Γουέστ και της Κιμ Καρντάσιαν
«Ηταν ο χειρότερος πελάτης μου» λέει ο Στιβ Στανούλης για τον ράπερ - Οι απαιτήσεις του στα όρια της γελοιότητας - Απολύθηκε γιατί μίλησε στην Κιμ, και ο Κάνιε Γουέστ θεώρησε ότι την φλερτάρει

Τις όχι και τόσο ευχάριστες στιγμές που πέρασε μαζί με το ζεύγος Κάνιε-Κιμ μοιράστηκε ο γνωστός στο Χόλυγουντ σωματοφύλακας Στιβ Στανούλης με το ευρύ κοινό μέσω podcast στο Hollywood Raw. Πρώην αστυνομικός του τμήματος της Νέας Υόρκης, χορευτής,συγγραφέας, ηθοποιός και νυν σκηνοθέτης, ο σωματοφύλακας Στιβ Στανούλις είναι από τους πλέον γνωστούς επαγγελματίες του χώρου που κατά καιρούς έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του σε σταρ όπως ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, ο Γούντι Χάρελσον, ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ και η Τάρα Ράιντ (με την οποία μάλιστα πρωταγωνιστούν τώρα στην επερχόμενη ταινία «5Th Borough»).

Τα προβλήματα μεταξύ του ράπερ και του σωματοφύλακα ξεκίνησαν από την πρώτη κιόλας μέρα που ο Στανούλις έπιασε δουλειά περιγράφοντας με τον πλέον γλαφυρό τρόπο τις εκκεντρικές στα όρια της γελοιότητας απαιτήσεις του: «Την πρώτη μέρα που συναντηθήκαμε ήταν σε κάποια εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης
. Είχαμε συμφωνήσει να συναντηθούμε σε ένα στούντιο. Μόλις φτάνει, μπαίνουμε μαζί στο ασανσέρ και μου λέει: “Δεν θα πατήσεις το κουμπί ορόφου;”. Και του απαντάω κάτι τύπου “Δεν έχω ιδέα σε ποιον όροφο πάμε. Είναι η πρώτη μου μέρα”. Κι αρχίζει να μου φωνάζει: «Θες να πεις ότι ήρθες χωρίς να ξέρεις από πριν σε ποιον όροφο πηγαίνω;”. Μόλις του απάντησα “Οχι”, άρχισε έξαλλος να οδύρεται. Και του λέω: “Ακου αδερφέ, έχουμε τρεις επιλογές. Η πρώτη είναι να μου πεις ποιο κουμπί θες να πατήσω για να το μάθω τώρα. Η δεύτερη να το πατήσεις εσύ για να το μάθω. Και η τρίτη, να κάτσουμε εδώ όλη τη μέρα για να μου λες πόσο σημαντικός είναι ο χρόνος σου”.

Επέλεξα τον πρώτο τρόπο. Αυτή, ήταν η πρώτη μας συνάντηση”, αποκάλυψε μεταξύ άλλων περιστατικών ο Στιβ Στανούλις για τον κακότροπο Κάνι που του επέβαλλε ένα σωρό άλλους γελοίους κανόνες όπως το να στέκεται αυστηρά δέκα βήματα πίσω του σε κάθε δημόσια έξοδο του ζευγαριού. Ο λόγος γι αυτήν την απόσταση, όπως ο εξήγησε ο σωματοφύλακας , ήταν προκειμένου να του δίνει τον απαραίτητο χώρο ώστε να φωτογραφίζεται απερίσπαστος μαζί με την Κιμ, χωρίς να πρέπει να τον έχει δίπλα του και να του κλέβει τις πόζες. “Μόνο που αυτό ήταν παράλογο γιατί αν κάποιος είχε πρόθεση να του επιτεθεί ή οτιδήποτε άλλο, με αυτή την απόσταση δεν θα προλάβαινα να αντιδράσω και να τον προστατεύσω”, λέει ο Στανούλις. Ο έμπειρος σωματοφύλακας αναφέρθηκε επίσης και στη σχέση εξάρτησης που έχει το διάσημο ζευγάρι με τους φωτογράφους και τη δημοσιότητα αφού ο ίδιος θεωρεί απίθανο να γνωρίζουν πάντα οι παπαράτσι το πρόγραμμα εξόδων του ζευγαριού αν ήδη δεν έπαιρναν ενημέρωση από τους ίδιους και κυρίως από την Κιμ: “Δεν είναι δυνατόν κάθε φορά που βγαίναμε έξω από το σπίτι για τον οποιοδήποτε λόγο να βρίσκονται ήδη απ’έξω δεκάδες φωτογράφοι. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι η Κιμ φρόντιζε από πριν να τους ειδοποιεί ώστε να βρίσκεται συνεχώς στα media”, λέει ο ίδιος περιγράφοντας τη συνεχή μάχη που έδινε με τις ορδές των φωτογράφων που ακολουθούσε το ζευγάρι σε κάθε τους βήμα.

Σ’ένα άλλο περιστατικό που περιγράφει ο Στανούλις, λέει για μια βραδιά που ο εμφανώς “φτιαγμένος” Κάνιε αντί να πάει στη δική του σουίτα στο ξενοδοχείο Waldorf, έκανε λάθος και βρέθηκε στο δωμάτιο ενός Ιταλού αξιωματούχου όπου ήρθε αντιμέτωπος με τους δικούς του σωματοφύλακες: “Τον είδαν ξαφνικά να μπαίνει και δεν τον αναγνώρισαν. Εκείνο το βράδυ είχαμε επιστρέψει αργά από το στούντιο και ο Κάνιε ήταν σαν χαμένος, προφανώς πρέπει να ήταν “φτιαγμένος”. Δεν μπορούσε να βρει το δωμάτιό του και μπήκε στη σουίτα του Ιταλού. Οι σωματοφύλακές του πετάχτηκαν μόλις τον είδαν αλλά δεν είχαν ιδέα ποιος είναι. Ακολούθησε μια έντονη λογομαχία μέχρι που τελικά ήρθε η ασφάλεια του ξενοδοχείου που τον οδήγησε στο δωμάτιό του.

Φυσικά η επαγγελματική τους σχέση δεν κράτησε πολύ αφού ο Στιβ απολύθηκε κακήν κακώς από τον Κάνιε Γουέστ όταν στο Met Gala τόλμησε να πιάσει κουβέντα με την Κιμ, κάτι που ο ράπερ εξέλαβε ως φλερτ. Ούτως ή άλλως όπως έχει αποκαλυφθεί και στο παρελθόν από άλλους σωματοφύλακες που δούλεψαν με το ζευγάρι, τους απαγορευόταν να έχουν την οποιαδήποτε επαφή μαζί τους, είτε λεκτική ούτε σωματική. Και αυτή δεν είναι η μόνη απαγόρευση που επιβάλλεται σε όποιον δουλεύει για τον Κάνιε και την Κιμ. Υπάρχει μια μακροσκελής λίστα με ένα σωρό «dos and don'ts» που πρέπει να ακολουθούν απαρεγκλίτως:

1. Κανείς δεν πρέπει να μιλάει όταν ο Κάνιε είναι παρών

2. Κανένα μέλος του προσωπικού δεν επιτρέπεται να φοράει κοσμήματα

3. Κανένα μέλος του προσωπικού δεν πρέπει να κάνει σεξ πριν από τον γάμο

4. Έκανε συχνές επισκέψεις στην παρένθετη μητέρα του παιδιού του για να βεβαιωθεί ότι ακολουθεί τους κανόνες του

5. Τα ρούχα του πρέπει να είναι και να πλένονται χώρια από αυτά της Κιμ Καρντάσιαν

6. Πρέπει να φοράνε μόνο μαύρα ρούχα

7. Πρέπει να ξέρουν από πριν πού πηγαίνει και ποτέ να μην τον ρωτάνε

8. Απαγορεύεται να μιλάνε στην Κιμ

9. Κανείς δεν πρέπει να τον αγγίζει. Ποτέ!

10. Κανένα μέλος του προσωπικού δεν πρέπει να βρίσκεται δίπλα του όταν τον φωτογραφίζουν οι παπαράτσι

11. Πάντα πρέπει να προχωράνε δέκα βήματα πίσω από αυτόν και από τα μέλη της οικογένειάς του

12. Ο Κάνιε ή η Κιμ υποδεικνύουν στους σωματοφύλακες τους πού να περπατήσουν όταν είναι δίπλα τους

13. Αν το αφεντικό θέλει ή χρειάζεται κάτι, πρέπει να κάνουν ό, τι χρειάζεται και χωρίς ερωτήσεις

14. Οι νταντάδες είναι 24/7

15. Πρέπει να δείχνουν ωραίοι όλες τις ώρες – σε περίπτωση που αποθανατιστούν δίπλα του σε κάποια φωτογραφία παπαράτσι

16. Απαγορεύεται να πειράζουν την θερμοκρασία του σπιτιού (η οποία είναι χαμηλή για να μπορεί να φοράει τα αγαπημένα του χοντρά ρούχα)

17. Απαγορεύεται η Κιμ να κουβεντιάζει με την ομάδα του μακιγιάζ της

18. Μόνο μια καμαριέρα την φορά επιτρέπεται να μπαίνει στην κρεβατοκάμαρά του

19. Όλα τα μέλη του προσωπικού υπογράφουν ένα NDA πριν πατήσουν το πόδι τους στο σπίτι του Κάνιε

20. Ποτέ μην περιμένεις συγγνώμη από τον Κάνιε ( πιστεύει ότι δεν κάνει ποτέ λάθος).
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ