2020-05-16 19:30:09
Φωτογραφία για O Γιώργος Λιανός απαντάει για όλους και για όλα...
Ο γνωστός τραγουδιστής και παρουσιαστής συνομίλησε με τη Φωτεινή Πετρογιάννη μέσω skype και μεταξύ άλλων κλήθηκε να αποφασίσει ποιος είναι ο καλύτερος παρουσιαστής ανάμεσα στον Αντώνη Κανάκη και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, αν βαριέται ποτέ το ζεύγος Τανιμανίδη - Μπόμπα αλλά και ποια γνωστή παρουσιάστρια με την οποία έχει συνεργαστεί στο παρελθόν ήταν η πιο... αχώνευτη!

 Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η απάντηση στην ερώτηση για το ποιος από τους δυο παρουσιαστές ανάμεσα στον Αντώνη Κανάκη και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, είναι σύμφωνα με τη γνώμη του ο καλύτερος, με τον ίδιο να επιλέγει φυσικά τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και να δηλώνει: «Λόγω εμπειρίας καλύτερος είναι ο Γρηγόρης. Άλλο να ξέρεις να φτιάχνεις μόνο κοκκινιστό με μακαρόνια και άλλο να είσαι επιπέδου Άκης Πετρετζίκης».

Κάνοντας επίσης μια μικρή αναδρομή στο παρελθόν, ο Γιώργος Λιανός ρωτήθηκε για την τηλεοπτική του συνεργασία με την Κατερίνα Καινούργιου, την Μπέττυ Μαγγίρα και την Αλέκα Καμηλά στην εκπομπή του Alpha «Όλα Παίζουν» του Alpha απαντώντας στο ποια από τις τρεις κυρίες ήταν η πιο αχώνευτη.


«Η Κατερίνα ήταν η πιο γκρινιάρα. Ήταν μια εποχή που είχαν ακουστεί πολλά και για την εκπομπή, είχε ξεκινήσει με πολύ καλά νούμερα, μετά έπεσε, επικρατούσε μετά μια "φαγωμάρα" για το τι θα του χρόνου. Η Κατερίνα ούτως ή άλλως είναι πολύ αγχώδης, πολύ καλή επαγγελματίας, αλλά πολύ αγχώδης. Ήμασταν όλοι σε αναμμένα κάρβουνα για το πώς θα αντιδράσει η Κατερίνα σε μια πιθανή εξέλιξη που θα αφορούσε την εκπομπή» δήλωσε χαρακτηριστικά.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ