2020-05-18 14:22:36
Φωτογραφία για ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΦΣ ΛΕΣΒΟΥ & ΣΥΦΑ ΛΕΣΒΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
 Οι Φαρμακοποιοί της Λέσβου, ως αγωνιστές της πρώτης γραμμής και αυτοί,  εκτιμούν ιδιαίτερα το έργο της Ελληνικής Αστυνομίας, του Λιμενικού Σώματος και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, κατά την περίοδο της Πανδημίας και όχι μόνο, καθώς το νησί μας αντιμετωπίζει επιπρόσθετα και το πρόβλημα της μεταναστευτικής ροής με αυξανόμενο τον κίνδυνο της διασποράς του ιού.

Αντιλαμβανόμενοι λοιπόν, ότι ο κίνδυνος δεν έχει ακόμη ξεπερασθεί, ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Λέσβου και ο Συνεταιρισμός Φαρμακοποιών Λέσβου, ως ένδειξη ελάχιστης αναγνώρισης του έργου τους, δώρισε στα στελέχη ανάλογα με την δύναμη του κάθε σώματος, συνολικά 100 ασπίδες προστασίας, 1.000 φιαλίδια αντισηπτικών και 4500 μάσκες.

Τα υλικά παραδόθηκαν σήμερα Παρασκευή 15/05 στο Αμφιθέατρο της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου από τον Πρόεδρο του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου και Πρόεδρο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Λέσβου Απόστολο Βαλτά και τον Πρόεδρο του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Λέσβου Βασίλειο Καμινή, ενώ στην τελετή συμμετείχαν ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής, Υποστράτηγος Ελευθέριος Ντουρουντούς, ο Περιφερειακός Διοικητής Πυροσβεστικής Βορείου Αιγαίου, Αρχιπύραρχος Κωνσταντίνος Θεοφιλόπουλος, ο Αστυνομικός Διευθυντής Λέσβου Ηλίας Βαζούρας ο Αρχιπλοίαρχος Γεώργιος Σκανδάλης, ο Πλωτάρχης κ
. Κουλίκα, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Λέσβου Βασίλης Ροδόπουλος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Λέσβου Φώτης Γαρουφαλιάς και ο Πρόεδρος της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος, Γιώργος Ντίνος.

«Καταλαβαίνω το βάρος της ευθύνης που έχετε» τόνισε ο κ. Απόστολος Βαλτάς καθώς και ότι «είναι υποχρέωση όλων των πολιτών της Λέσβου να συμβάλλουν γιατί εσείς είστε στην πρώτη γραμμή της μάχης», αναφερόμενος στο κλίμα ασφάλειας που έχει καλλιεργήσει η Ελληνική Αστυνομία και το Λιμενικό στο νησί μας, αναφέρθηκε επίσης και στο δύσκολο έργο των Πυροσβεστών και την πολύτιμη βοήθεια τους όχι μόνο κατά την διάρκεια της Πανδημίας, αλλά και στην μάχη της μεταναστευτικής κρίσης.

Ο κ. Βασίλης Καμινής, πρόεδρος του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Λέσβου αναφέρθηκε στις πρωτόγνωρες καταστάσεις κατά την περίοδο μέτρων αντιμετώπισης της πανδημίας του κορονοϊού που ζούμε, επισημαίνοντας ότι «Θέλουμε να σταθούμε δίπλα σας ως μια ελάχιστη αναγνώριση για το έργο σας» επεσήμανε κατά την τελετή παράδοσης ευχαριστώντας τα σώματα.

Συνεταιρισμός Φαρμακοποιών Λέσβου

Φαρμακευτικός Σύλλογος Λέσβου
farmakopoioi
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ