2020-05-18 22:12:57
Φωτογραφία για Σε ποια χώρα συνεχίζουν να πουλάνε αεροπορικά εισιτήρια παρά την απαγόρευση
Πρόκειται για μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αεροπορικές αγορές στον κόσμο Σχεδόν καμία αεροπορική εταιρεία σε αυτή τη χώρα δεν υπάκουσε στις επιταγές της κυβέρνησης να μην πουλούν εισιτήρια.

Ο λόγος για την Ινδία, όπου τέσσερις από τις έξι κορυφαίες αεροπορικές, που ελέγχουν το 80% της αγοράς, συνεχίζουν να πουλάνε εισιτήρια για τοπικές πτήσεις και κατά την τρίτη εβδομάδα του Μαΐου. Κι όλα αυτά παρά το γεγονός ότι η κυβέρνηση έχει πει ότι δεν έχει ληφθεί απολύτως καμία απόφαση για άρση της απαγόρευσης πτήσεων, μετά το τέλος του εθνικού lockdown στις 3 Μαΐου. Αυτό με απλά λόγια σημαίνει ότι οι αεροπορικές δεν πρέπει να πουλάνε εισιτήρια μέχρι να τους δώσουν το «πράσινο φως» οι αρχές της χώρας.

Το έγραψε ξεκάθαρα και ο υπουργός Αερομεταφορών της χώρας

No decision has been taken so far to commence operations of domestic & International flights post the Lockdown.


All Airlines have been directed by @DGCAIndia to refrain from booking tickets.

They shall be given sufficient notice & time for restarting operations.@MoCA_GoI

— Hardeep Singh Puri (@HardeepSPuri) April 19, 2020

Η ηγέτιδα δύναμη της αγοράς, IndiGo, πουλά εισιτήρια για ταξίδια από 1η Ιουνίου. Η SpiceJet, δεύτερη μεγαλύτερη αεροπορική και η Go Airlines India που έχει θέσει σε ανασυοή το 90% του προσωπικού της πωλούν εισιτήρια από τις 16 Μαΐου.

Η αεροπορική βιομηχανία της Ινδίας θα μπορούσε να χάσει έως και 3,6 δισεκατομμύρια δολάρια τους τρεις μήνες έως τον Ιούνιο, εάν τα αεροσκάφη παραμείνουν καθηλωμένα.

Μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αεροπορικές αγορές στον κόσμο, είναι εξαιρετικά δύσκολο να λειτουργήσει καθώς οι επαρχιακοί φόροι αυξάνουν το κόστος των καυσίμων και ο ανταγωνισμός σημαίνει ότι οι αεροπορικές εταιρείες αναγκάζονται συχνά να πωλούν εισιτήρια κάτω από το κόστος. Οι περισσότεροι πρόσφεραν στους πελάτες vouchers αντί για επιστροφές χρημάτων για ακυρωμένες πτήσεις, ώστε να έχουν στα ταμεία τους ρευστό για τις καθημερινές τους δραστηριότητες
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Citroen C5
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Citroen C5
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ