2020-05-19 17:34:33
Φωτογραφία για Αρτέμιδα Αττικής: Για ένα χρέος 130 ευρώ σκότωσε 65χρονο
Εξιχνιάσθηκε, από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η υπόθεση ανθρωποκτονίας 65χρονου αλλοδαπού, η οποία διαπράχθηκε στις 10 Μαΐου στην Αρτέμιδα Αττικής.

Ειδικότερα, το απόγευμα εκείνης της ημέρας το θύμα διαπληκτίστηκε με έναν 34χρονο στον οποίο το θύμα χρωστούσε 130 ευρώ. Ο δράστης ζητούσε τα χρήματα, τα οποία δεν είχε να του επιστρέψει το θύμα. Ο 34χρονος άρχισε να χτυπά με κλωτσιές και γροθιές τον 65χρονο, αλλά και με ένα αντικείμενο στον θώρακα και άλλα σημεία του σώματός του.

Αποτέλεσμα του επεισοδίου ήταν ο βαρύτατος τραυματισμός του 65χρονου, ο οποίος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο σε Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από την διενεργηθείσα νεκροτομή, διαπιστώθηκε ότι αιτία θανάτου ήταν κακώσεις που προήλθαν μετά από πλήξη με θλων όργανο.

Μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα, εξακριβώθηκε ότι δράστης είναι 34χρονος αλλοδαπός. Ως κίνητρο του εγκλήματος φέρονται προσωπικές-οικονομικές διαφορές που είχαν ο κατηγορούμενος με το θύμα.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. Σε βάρος του 34χρονου εκδόθηκε ένταλμα, δυνάμει του οποίου συνελήφθη.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ