2020-05-20 13:03:09
Φωτογραφία για Τραμπ: «Άρρωστη γυναίκα η Πελόσι, με πολλά ψυχολογικά προβλήματα»
Ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος «βγαίνει από τα ρούχα του»κάθε φορά που ακούει το όνομα της επικεφαλής των Δημοκρατικών στη Βουλή των Αντιπροσώπων

Η κόντρα μεταξύ του Ντόναλντ Τραμπ και της Νάνσι Πελόσι έχει ξεπεράσει προ πολλού το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης, καθώς αμφότεροι αποδίδουν ο ένας στον άλλον ακραία προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Ο Αμερικανός πρόεδρος αντέδρασε για μία ακόμη φορά έντονα σε ερώτηση σχετική με την υπόθεση του πρώην εθνικού συμβούλου του Μάικ Φλιν, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η Πελόσι είναι μία άρρωστη γυναίκα. Έχει πολλά ψυχολογικά προβλήματα».

Ο Αμερικανός πρόεδρος χαρακτήρισε εκ νέου «κυνήγι μαγισσών» την υπόθεση της ρωσικής εμπλοκής στις προεδρικές εκλογές του 2016, τονίζοντας: «Συνεργαζόμαστε με ανθρώπους που μπορούν να συνεισφέρουν στο καλό αυτής της χώρας».

Νωρίτερα, είχε χαρακτηρίσει «χάσιμο χρόνου» το ενδεχόμενο να δώσει απάντηση στη Νάνσι Πελόσι, για την κριτική της στη χρήση υδροξυχλωρκίνης από τον Ρεπουμπλικανό πρόεδρο. «Δεν θα της απαντήσει. Αυτή είναι χαμένος χρόνος», δήλωσε χαρακτηριστικά.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ