2020-05-20 15:30:12
Φωτογραφία για Επιστρέφει ο Πούμπουρας με τρεις φάρσες!
Ο Σάββας Πούμπουρας επιστρέφει και «υποδέχεται» μερικούς ακόμη ανυποψίαστους φίλους που έρχονται αντιμέτωποι με κινηματογραφικά στημένες φάρσες, όπου το παράδοξο και το τρομακτικό γίνονται πραγματικότητα!

Την Παρασκευή 22 Μαΐου:  

EΥΡΙΔΙΚΗ ΒΑΛΑΒΑΝΗ- ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΡΙΚΡΗΣ

Μία εταιρεία επίπλων έχει επιλέξει την Ευρυδίκη Βαλαβάνη για να διαφημίσει τα προϊόντα της στο Ίντερνετ. Η Ευρυδίκη έρχεται με τον Γιάννη για να συζητήσουν τις λεπτομέρειες της συνεργασίας με τον σκηνοθέτη και παραγωγό του διαφημιστικού.

2. ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΙΤΙΚΑΡΗΣ- ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΡΕΝΤΣΕ

Οι εξειδικευμένοι γιατροί μας θα τα κάνουν όλα ,μα όλα, λάθος! Η μη εγκεκριμένη μέθοδός τους δε θα πετύχει και η μόνη λύση για τον Γιώργο και την Αλεξάνδρα είναι το χειρουργείο 3. ΒΙΚΤΩΡΑΣ ΑΝΤΖΟΣ- ΘΑΝΟΣ ΓΕΡΑΓΓΕΛΟΣ

Ο Θάνος και ο Βίκτωρας έρχονται στο σπίτι ενός υποτιθέμενου φίλου του Θάνου για να πάρουν κάποια πράγματα, λόγω μετακόμισης. Ο χώρος έχει παραβιαστεί και ο Βίκτωρας, που δεν γνωρίζει ότι στο σπίτι βρίσκονται κρυμμένα πολύτιμα αντικείμενα, θα πρέπει να αντιμετωπίσει τα μέλη μιας αδίστακτης συμμορίας.


Ο Σάββας Πούμπουρας περιμένει μέσα στο κοντρόλ την εξέλιξη της ιστορίας ώστε να δώσει τις «κατάλληλες» οδηγίες για την εξέλιξη της φάρσας και να εισβάλει την κατάλληλη στιγμή!

«Best Friend’s Fear» με τον Σάββα Πούμπουρα. Παρασκευή 22 Μαΐου, στις 22:45.

Executive Producers: Άννα Αρβανίτη / Ben Silverman / Howars T. Owens Producer: Russell Ford Σκηνοθεσία: Γιώργος Λογοθέτης

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ