2020-05-21 17:37:14
Φωτογραφία για Υπόθεση εξάρθρωσης μεγάλης σπείρας διαρρηκτών στην Αττική: Αυτά είναι τα εννέα μέλη της
Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι κατηγορούμενοι, τουλάχιστον από τριετίας, είχαν συστήσει και ενταχθεί σε εγκληματική οργάνωση που διέπραττε κλοπές από οικίες

Στη δημοσιότητα δόθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ., κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες εννέα αλλοδαπών, εγκληματικής οργάνωσης που διέπραττε συστηματικά διαρρήξεις-κλοπές, σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Πριν από μία εβδομάδα έγινε γνωστή η είδηση σύλληψης των «9», ύστερα από συντονισμένη επιχείρηση, στις περιοχές Πατησίων, Κυψέλης, Κολωνού, Ηλιούπολης και Βριλησσίων.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία, για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης που διέπραττε διακεκριμένες κλοπές κατά συναυτουργία και κατ' εξακολούθηση, πλαστογραφία και παράβαση της Νομοθεσίας περί όπλων και περί νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες.


Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι κατηγορούμενοι, τουλάχιστον από τριετίας, είχαν συστήσει και ενταχθεί σε εγκληματική οργάνωση που διέπραττε κλοπές από οικίες, με διαρκή δράση και έχοντας διακριτούς ρόλους ως προς τον ηγεσία και συντονισμό, την άντληση πληροφοριών σχετικά με οικίες – στόχους, της φυσικής αυτουργίας στις διαρρήξεις – κλοπές και της επιτήρησης του χώρου (τσιλιαδόροι).

Συγκεκριμένα πρόκειται για τους κάτωθι:

(επ.) KOULISIDIS ή BAKRADZE ή FIOLA ή FIOLIA (ον.) BEZHAN ή TEMURI του TARIEL και της TARITZAN ή DAREJANI , γεν. 28-4-1987 ή 28-4-1986 στη Γεωργία (επ.) ASABASHVILI ή KOKOKRETSI ή SIRADZE (ον.) NINO ή IRMA του TAMAZI ή GIORGI και της NAZI ή NANULI , γεν. 24-10-1975 ή 8-1-1969 στη Γεωργία (επ.) BEKISHVILI (ον.) PAATA του TAMAZI και της NINO , γεν. 28-2-1982 στη Γεωργία (επ.) JULAKIDZE ή JUKALIDZE ή SULAKIDZE (ον.) VASIL του VAHTAG και της LENA , γεν. 21-5-1979 στη Γεωργία (επ.) LIPARTELIANI (ον.) GIORGI του MIKHO και της TINATIN , γεν. 1-1-1992 στη Γεωργία (επ.) MUSERIDZE (ον.) BEZHANI του GIORGI και της NINO , γεν. 29-4-1990 στη Γεωργία (επ.) SANIKIDZE (ον.) GOGA του KOBA και της MAKA , γεν. 24-7-1990 στη Γεωργία (επ.) SIRADZE ή SIRAGE ή SIRADGE ή GABUNIA (ον.) GAGA ή BESO του SHALVA και της RITA , γεν. 4-8-1987 στη Γεωργία (επ.) TOTADZE (ον.) ZOTA ή SHOTA του KONSTANTINE και της MAKA , γεν. 29-6-1991 στη Γεωργία
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Για την Αγία ταπείνωση
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Για την Αγία ταπείνωση
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ