2020-05-21 22:20:45
Φωτογραφία για Συλλήψεις για κόντρες (video)
Τα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας των οχημάτων στις ΗΠΑ, δίνουν την ευκαιρία σε αρκετούς οδηγούς να αναπτύξουν το οδηγικό τους ταλέντο. Χωρίς βέβαια την έγκριση της αστυνομίας.

Στην σύλληψη 44 ατόμων που εντοπίστηκαν να συμμετέχουν σε αυτοσχέδιες κόντρες αυτοκινήτων στην πόλη της Ατλάντα των ΗΠΑ, προχώρησαν αστυνομικοί της τροχαίας. Κατά την διάρκεια της ειδικής στοχευμένης εξόρμησης που πραγματοποιήθηκε μέσα σε ένα σαββατοκύριακο βεβαιώθηκαν επίσης 114 παραβάσεις. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της τοπικής αστυνομίας, Carlos Campos οι αυτοσχέδιες κόντρες ολοένα και αυξάνονται, προβληματίζοντας τόσο τις Αρχές, όσο και τους ίδιους τους κατοίκους ενώ τόνισε: «Ο κίνδυνος ατυχήματος για οδηγούς και πεζούς είναι εξαιρετικά πιθανός. Όπως και για τους «θεατές» που κατακλύζουν τα σημεία όπου διεξάγονται οι κόντρες». Φυσικά δεν παρέλειψε να μην αναφέρει και τον ρόλο που έχουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε αυτό, όντας ένας εύκολος τρόπος να συγκεντρωθούν περισσότεροι άνθρωποι.

Από τις 44 συλλήψεις, οι 40 αφορούσαν αδικήματα με ποινή φυλάκισης. Οι κατηγορίες που απαγγέλθηκαν αφορούν υπερβολική ταχύτητα, επικίνδυνη οδήγηση, υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ και κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο ανάμεσα στα κατασχεθέντα οχήματα υπήρχαν μία Ford Mustang, ένα Dodge Challenger και ένα Dodge Charger.
anatakti
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ