2020-05-22 03:25:51
Φωτογραφία για Νάντια Γιαννακοπούλου: Έχω δικαίωμα στον θυμό
Δεν άρχισα τα «γαλλικά» γιατί ευνοείται η κόρη μου

«Οι πολιτικοί και βουλευτές είμαστε άνθρωποι και έχουμε το δικαίωμα στο λάθος και τον θυμό όταν βλέπουμε πράγματα που είναι άδικα» είπε η βουλευτής του ΚΙΝΑΛ

Διευκρινίσεις για την αιτία που προκάλεσε τα «γαλλικά» κατά της υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως τα οποία κατέγραψαν τα μικρόφωνα της Βουλής κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας για την επέκταση του κατηγορητηρίου για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο η βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Νάντια Γιαννακοπούλου.

«Οι πολιτικοί και βουλευτές είμαστε άνθρωποι και έχουμε το δικαίωμα στο λάθος και τον θυμό όταν βλέπουμε πράγματα που είναι άδικα» είπε αρχικά η κυρία Γιαννακοπούλου κάνοντας λόγο για μια απόφαση της υπουργού Παιδείας για τα πρότυπα σχολεία που ελήφθη «χωρίς καμία συνεννόηση».

Όπως υποστήριξε η βουλευτής του ΚΙΝΑΛ το ζήτημα έγκειται στο ότι το πειραματικό Μαράσλειο δημοτικό σχολείο είναι το μοναδικό που δεν συνδέεται με πειραματικό γυμνασίο με την τελευταία απόφαση του υπουργείου Παιδείας να κάνει πρότυπο το πειραματικό Γυμνάσιο Πλάκας.


Απαντώντας, μάλιστα, σε όσους μιλούν για «έκρηξη» λόγω ρουσφετιού η κυρία Γιαννακοπούλου είπε ότι από την διάταξη Κεραμέως είναι ευνοούμενη η κόρη της, η οποία πηγαίνει στην 6η τάξη του Μαράσλειου αφού, σύμφωνα με την ίδια, η υπουργός Παιδείας της είπε ότι για φέτος διατηρεί τη διασύνδεση του Μαράσλειου με το Γυμνάσιο της Πλάκας και δεν την συνεχίζει για τις επόμενες χρονιες.

«Το έθεσα στην κυρία Κεραμέως γιατί δεν μασάω τα λόγια μου και μου απάντησε ότι διατηρώ τη διασύνδεση γι αυτή τη χρονιά και όχι για τις επόμενες. Η κόρη μου πάει 6η δημοτικού και επωφελείται από τη ρύθμιση της Κεραμέως αλλά εδώ πλήττεται το σχολείο» είπε χαρακτηριστικά η κυρία Γιαννακοπούλου κάνοντας λόγο για ορισμένους που «έχουν στοχοποιήσει το Μαράσλειο όπως συνέβη και επί ΣΥΡΙΖΑ».

Κάλεσε την κυρία Κεραμέως, τέλος, «να μας εξηγήσει ποια είναι η λογική που εξυπηρετεί την τελείως δυσμενή απόφαση» ενώ για το ύφος της είπε ότι «λέω λάθος μου, δεν θέλω να θίγω θεσμούς και πρόσωπα».
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ