2020-05-23 09:00:13
Φωτογραφία για Αυτοί είναι οι καλεσμένοι του Dot το Σαββατοκύριακο
Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος και η αγαπημένη παρέα του DOT. κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 13.00, στον ΣΚΑΪ.

Το Σάββατο 23 Μαΐου, η Ράνια Θρασκιά μιλάει για όλα. Το διαζύγιο, η αποχώρηση από την τηλεόραση και άλλες άγνωστες ιστορίες από την καριέρα της. Ακόμη, η ζωή της σήμερα ως σύμβουλος ψυχικής υγείας.

Διακοπές στο σπίτι! Πώς να μετατρέψεις τον κήπο ή το μπαλκόνι σου σε θερινό σινεμά. Ο Γιάννης Αποστολάκης ετοιμάζει μια καλοκαιρινή, δροσερή και ελαφριά τάρτα με κρέμα και βερίκοκο.

Η Νάνσυ και ο Θανάσης μπαίνουν στην κουζίνα του dot. και φτιάχνουν μόνοι τους τα πιο νόστιμα γαλλικά μαντλέν. Τέλος, τι να προσέξουμε στην αντηλιακή προστασία του παιδιού στην παραλία, για ξέγνοιαστες διακοπές.

Την Κυριακή 24 Μαΐου, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος μιλάει για την ιδιαίτερη σχέση που έχει με τον γιο του και περιγράφει τις μέρες του στην καραντίνα. Ακόμη, σχολιάζει το Master Chef και εξηγεί γιατί δεν έχει καμία σχέση με τα παιχνίδια που συμμετείχε ο ίδιος ως κριτής.

Ακολουθήσαμε τον Στέλιο Κουδουνάρη στο ατελιέ του. Μας απάντησε σε 35 ερωτήσεις και μας έδειξε τη νέα του συλλογή. Το plus size model Κατερίνα Πεφτίτση εξηγεί πώς τα κατάφερε στον χώρο της μόδας.

Η Γωγώ Δελογιάννη φτιάχνει μια πεντανόστιμη μους σοκολάτας με αβοκάντο. Ακόμη, η αναπτυξιολόγος Ελίνα Καραντανά εξηγεί πώς μέσα από το παιχνίδι μπορούμε να αλλάξουμε τη σχέση μας με το παιδί.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ