2020-05-23 12:15:15
Φωτογραφία για Αργύρης Παπαργυρόπουλος: «Με τον Ανδρέα Παπανδρέου κάναμε μαζί φυλακή»
Ο γνωστός επιχειρηματίας που υπήρξε «βασιλιάς της αθηναϊκής νύχτας» αποκάλυψε άγνωστα στιγμιότυπα από την πολυτάραχη ζωή του

Τον Αργύρη Παπαργυρόπουλο υποδέχθηκε χθες βράδυ ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην εκπομπή του «The 2night Show» και μεταξύ άλλων μίλησε για την άνοδο και την πτώση του με το κλείσιμο των νυχτερινών του μαγαζιών.

«Έρχεται η καταστροφή από το 2008 και μετά. Και ξαφνικά από το 2010 μέχρι το 2015 έχω 300-400 συνεργάτες, τέσσερα μαγαζιά και “βούλιαξα”, δεν είχα να φάω, τελείωσε, “πέθανα”!» εξήγησε ο ίδιος.

«Τον πρώτο χρόνο, όταν τα έχασα όλα, πήγα να πεθάνω. Δεν ήθελα να δώσω δικαιώματα, προτιμούσα να βγάλω το κανάλι μόνος μου. Σε κάποια στιγμή είδα ότι δεν έβγαινε έτσι. Λέω “Ρε μάγκα, ψηλά το κεφάλι και πάμε να δούμε τι θα κάνουμε”. Μ’ άρεσε όμως όλη αυτή η εμπειρία. Δεν με νοιάζει πλέον, να τα πάρουν όλα. Μου έχουν μείνει μερικά, αλλά θα τα πάρει και αυτά η τράπεζα. Το έχω χωνέψει, χόρτασα απ’ όλα. Έπαιξα, έχασα…» συμπλήρωσε.


«Σπούδασα τη δουλειά που έκανα, γύρισα όλο τον κόσμο, σπούδασα στα μεγαλύτερα πουτ@@ιά του κόσμου. Σαν ναυτικός πήγαινα. Πήγα σε κτίρια που είχαν μέσα 200 και 300 γυναίκες. Τότε στην Ελλάδα δεν υπήρχαν αυτά τα μαγαζιά. Όταν εγώ γύρισα από το εξωτερικό αυτά ήταν πρωτόγνωρα» θυμήθηκε.

Και καταλήγοντας, εξήγησε: «Τα παραπτώματα τα δικά μου τότε, είχαν να κάνουν με ξυλοδαρμούς. Δεν έχω ποινικά όπως απάτες, ναρκωτικά και κλεψιές. Πρόλαβα και την δικτατορία. Με τον Ανδρέα Παπανδρέου κάναμε μαζί φυλακή. Τα κατάφερα και έφυγα για την Αμερική, δεν ήμουν αντιστασιακός».
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ