2020-05-23 15:14:27
Φωτογραφία για Akazoo: Η διοίκηση παραδέχθηκε την απάτη - Τέλος η διαπραγμάτευση στον Nasdaq
«Οι ιστορικές οικονομικές καταστάσεις της Αkazoo ήταν ψευδείς και παραπλανητικές, η Akazoo είχε μόνο αμελητέα πραγματικά έσοδα και συνδρομητές εδώ και χρόνια και πρώην μέλη της διοίκησης και συνεργάτες της Akazoo συμμετείχαν σε ένα εξελιγμένο σχέδιο για την παραποίηση των βιβλίων και των οικονομικών στοιχείων της Akazoo».

Αυτό αναφέρει η ανακοίνωση της ίδιας της διοίκησης της Akazoo προς την αμερικανική Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς σχετικά με τα ευρήματα της ειδικής επιτροπής ελέγχου που συστήθηκε για να διερευνήσει το σκάνδαλο που αποκάλυψε η Quintessential Capital Management (QCM), το αμερικανικό fund του Γκάμπριελ Γκρέγκο.

Η Akazoo S.A. ανακοίνωσε πως η ειδική επιτροπή έχει ουσιαστικά ολοκληρώσει την έρευνά της και έκρινε πως τα πρώην μέλη της διοικητικής ομάδας και οι συνεργάτες της Akazoo εξαπάτησαν τους επενδυτές της Akazoo, περιλαμβανομένης της υπόθεσης απόκτησης της Modern Media Acquisition Corp (MMAC), καθώς δεν εκπροσώπησαν σωστά τις δραστηριότητες, λειτουργίες και τα οικονομικά αποτελέσματα
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ