2020-05-23 17:00:10
Φωτογραφία για Τηλεοπτική ανατροπή! Στην πρωινή ζώνη η Λασκαράκη και στο 12-2 η Ηλιάνα Παπαγεωργίου
Πρώτο το Πρωινό και ο Άρης Καβατζίκης είχε αναφέρει ότι η Βάσω Λασκαράκη θα είναι την επόμενη σεζόν στον ALPHA και θα παρουσιάσει εκπομπή, όμως υπήρχε η πιθανότητα η εκπομπή της να μην είναι 1 έως 3 το μεσημέρι δηλαδή την ώρα μετάδοσης της εκπομπής της Ελένης.

Ο Άρης Καβατζίκης είχε πει στην εκπομπή του: «Υπάρχει διάθεση και από τη Βάσω και από τον σταθμό… δεν έχουν τελειώσει οι διαπραγματεύσεις, δεν είναι μόνο οικονομικά. Θεωρώ ότι πρέπει να διευθετηθεί και η ζώνη… Θα μας εκπλήξει η ζώνη της Βάσως δηλαδή δε θα είναι 1 με 3 το μεσημέρι, αλλά ίσως να είναι νωρίτερα, να είναι 12:10 με 2…»!

Σύμφωνα με την εκπομπή «Έλα, χαμογέλα» και το ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα, η Βάσω Λασκαράκη θα αναλάβει μια ψυχαγωγική εκπομπή στη ζώνη 10 έως 12, δηλαδή θα παίρνει πάσα από το "Happy Day" και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Στη συνέχεια θα ακολουθεί μία νέα εκπομπή που θα έχει διάρκεια δύο ώρες 12 έως 2 και θα την παρουσιάζει η…. Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Θα είναι γυναικεία υπόθεση η πρωινή ζώνη του Alpha έως και το μεσημέρι!

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ