2020-05-24 19:38:09
Φωτογραφία για Ντόρα Μπακογιάννη ....Η Ελλάδα μέσα από την αντιμετώπιση της πανδημίας απέκτησε ένα ισχυρό brand name
Η Ελλάδα μέσα από την αντιμετώπιση της πανδημίας απέκτησε ένα ισχυρό brand name τονίζει η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Μακεδονία της Κυριακής».

Επισημαίνει ότι οι Έλληνες στα δύσκολα και όταν υπάρχει ένας συγκεκριμένος στόχος αντιδρούν με σοβαρότητα και υπευθυνότητα και υπογραμμίζει «η ταχύτητα με την οποία έλαβε τα μέτρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως λένε σήμερα όλοι οι επιδημιολόγοι, έκανε τη διαφορά. Πέντε μέρες να είχαμε καθυστερήσει, η κατάσταση στη χώρα θα ήταν πολύ διαφορετική».

Για την επόμενη ημέρα η κ. Μπακογιάννη τονίζει ότι η παγκόσμια ύφεση θα είναι μεγάλη, όπως και η ευρωπαϊκή αλλά και η ελληνική, καθώς η κρίση πλήττει κομβικούς τομείς για τη χώρα μας, όπως ο τουρισμός και η εστίαση. «Πιστεύω ότι το πρόγραμμα που παρουσίασε η κυβέρνηση ρίχνει σωστά το βάρος στη στήριξη της απασχόλησης, για να μην εκτιναχθεί η ανεργία, στη στήριξη των επιχειρήσεων και τη μείωση των φόρων. Δεν θα βγούμε αλώβητοι από αυτή την υγειονομική κρίση, κάνουμε όμως ό,τι μπορούμε για να περιορίσουμε τις απώλειες» σημειώνει.

Επίσης δήλωνει ότι είναι πολύ σημαντική η απόφαση της κυβέρνησης να επιδοτήσει την εργασία και να επιταχυνθούν οι μεταρρυθμίσεις. Χαρακτηρίζει, τέλος, την πρωτοβουλία Μέρκελ Μακρόν για τα 500 δισ ευρώ ως ένα σημαντικό βήμα λέγοντας ότι η Ευρώπη άνοιξε το πορτοφόλι.

Δυναμίτης - Ειδήσεις You might also like:
dunamitis
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ