2020-05-25 15:34:15
Φωτογραφία για Αδέσποτη σφαίρα τραυμάτισε νεαρό
Οι αστυνομικοί διενεργούν προανάκριση και σχημάτισαν δικογραφία για άσκοπους πυροβολισμούς και παράβαση του νόμου περί όπλων σε βάρος αγνώστου

Τυχερός μέσα στην ατυχία του ήταν ένας 24χρονος στο Αγρίνιο, ο οποίος διαπίστωσε ξαφνικά ότι αιμορραγούσε στον αγκώνα χωρίς να έχει καταλάβει πώς τραυματίσθηκε. Έκπληκτος πληροφορήθηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου όπου μεταφέρθηκε ότι το τραύμα προήλθε από βλήμα πυροβόλου όπλου!

Στο νοσοκομείο έφτασαν αστυνομικοί της Ασφάλειας, αλλά ο νεαρός δεν μπόρεσε να τους διαφωτίσει για το πώς συνέβη το περιστατικό, καθώς δεν είχε καν ακούσει πυροβολισμό, ούτε και ο πόνος που ένιωσε ήταν τόσο μεγάλος! Όλα δείχνουν ότι το βλήμα προήλθε από άσκοπους πυροβολισμούς που ερίφθησαν από μακρινή απόσταση, ευτυχώς όμως δεν πέτυχε σε καίριο σημείο τον 24χρονο. Οι αστυνομικοί διενεργούν προανάκριση και σχημάτισαν δικογραφία για άσκοπους πυροβολισμούς και παράβαση του νόμου περί όπλων σε βάρος αγνώστου.

Στο μαντρί δίπλα στα ζώα του του, σε ένα χωριό του δήμου Μινώα Πεδιάδος, έκρυβε ένας κτηνοτρόφος μία κυνηγετική καραμπίνα για την οποία δεν διέθετε άδεια κατοχής, 47 σφαίρες και έναν σουγιά. Όλα εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. που έκαναν έρευνα στο ποιμνιοστάσιο και συνέλαβαν τον ιδιοκτήτη, ο οποίος προσήχθη στην Ασφάλεια, σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ