2020-05-26 14:20:13
Φωτογραφία για Συγκλονιστική ανατροπή στο ''Καφέ της Χαράς'': Τάσος-Κανέλα σκοτώνουν τη Χάιδω;
Μία από τις ιστορίες που θα μας απασχολήσει ιδιαίτερα στο ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ είναι η μυστηριώδης εξαφάνιση της Χάιδως από το Κολοκοτρωνίτσι. Από όταν γίνεται αντιληπτή η εξαφάνιση της γυναίκας, ο Τάσος, η Αρετή και όλοι οι υπόλοιποι κάτοικοι του χωριού την ψάχνουν εναγωνίως, αλλά κανείς δεν την έχει δει, ούτε γνωρίζει πού μπορεί να έχει πάει. Στο χωριό επικρατούν διάφορα σενάρια σχετικά με το τι μπορεί να έχει συμβεί στη Χάιδω, με επικρατέστερο αυτό που θέλει τον Τάσο να την έχει σκοτώσει, προκειμένου να ζήσει ελεύθερα πια το πάθος του με τη συμπεθέρα, την Κανέλα. 

Τότε, ο Αστυνόμος Μπρίλης παίρνει την κατάσταση στα χέρια του και προχωρά στη σύλληψη των δύο βασικών υπόπτων όντας πεπεισμένος ότι πρόκειται για έγκλημα... πάθους. Στο μεταξύ, ο Τάσος και η Κανέλα δεν μπορούν να πιστέψουν όλο αυτό που συμβαίνει και ζητούν από τον Αστυνόμο να τους αφήσει να κάνουν ακόμη ένα τηλεφώνημα, αλλά μάταια. Λίγη ώρα μετά, στο Τμήμα καταφτάνει η Βάλια, προκειμένου να υπερασπίσει τον Τάσο και την Κανέλα. Οι δύο τελευταίοι, όμως, αντί να σωπάσουν και να ακούσουν πιστά τις οδηγίες της δικηγόρου τους, περιπλέκουν περισσότερο τα πράγματα. 


Όλα αυτά, βέβαια, μέχρι που επεμβαίνει ο Περίανδρος Πώποτας, ο οποίος πείθει τον Αστυνόμο να τους αφήσει ελεύθερους μέχρι να ξεκαθαριστεί η κατάσταση σχετικά με το τι έχει συμβεί. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Λευτέρης τηλεφωνεί στην κόρη του, τη Γωγώ, και την ενημερώνει για όλα τα τελευταία γεγονότα. Εκείνη τη στιγμή, μάλιστα, μαθαίνει κάτι που ίσως αλλάξει όλα τα δεδομένα Πηγή: MYtv

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ