2020-05-26 14:42:15
Φωτογραφία για Αναζωογόνηση Ξηρομέρου: Ας το ξεκαθαρίσουμε από το 1975 μέχρι σήμερα τι γινόταν και πόσο η Παράταξή μας στοχεύει στην πραγματική ανάδειξη των ομορφιών του τόπου μας.
Ας το ξεκαθαρίσουμε από το 1975 μέχρι σήμερα τι γινόταν και πόσο η Παράταξή μας στοχεύει στην πραγματική ανάδειξη  των ομορφιών του τόπου μας  ,πρώτα μέσα από την διαχείριση των απορριμμάτων και την καθαριότητα δρόμων και ακτών ,αλλά και των πλαζ από τα περιττώματα   αδέσποτων σκύλων  και ποιοί είναι οι υπεύθυνοι και πρέπει να τους καταδικάσουμε ομόφωνα .!! 

Και ασφαλώς το μέγεθος της οικονομικής ζημίας που μπορεί, να προκαλέσει η συνεχής άφρονη δυσφήμιση δήθεν από την παράταξή μας, δεν αφορά σε εμάς ,αλλά σε άλλους .!!!

Οι άφρονες ενέργειες όχι σε εμάς ,αλλά στους όψιμους φίλους σας , οι οποίοι κάνουν το παν για να δυσφημίσουν τον τόπο μας  .

Αλλά οι ασχήμιες δεν κρύβονται κάτω από το χαλί όσο και να προσπαθείτε κάποιοι , γιατί οι τουρίστες δεν τρώνε κουτόχορτο , όταν επιλέγουν ένα τόπο για να κάνουν τους διακοπές τους .

Θα σας δείξω λοιπόν σε λίγο σημερινές φωτογραφίες δίπλα από το Μοναδικό Ξενοδοχείο του Αστακού του κυρίου Στράτου , για να δούμε πως διαφημίζει Τουριστικά τον τόπο μας η >.!!!

Διαβάστε περισσότερα » ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ