2020-05-26 21:50:48
Φωτογραφία για Σκόπελος: Κεραυνός σκότωσε 52χρονη!
Η άτυχη γυναίκα κεραυνοβολήθηκε μπροστά στα μάτια του άντρα της, ο οποίος νοσηλεύεται με έμφραγμα στο νοσοκομείο - Προβλήματα σε περιοχές της Ελλάδας από την κακοκαιρία - Έντονη χαλαζόπτωση σε Ήπειρο, Θεσσαλία και Μακεδονία

Ένα τραγικό περιστατικό έγινε γνωστό πριν από λίγη ώρα στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες του magnesianews, κεραυνός που έπεσε στη διάρκεια έντονης βροχόπτωσης στη Σκοπέλου σήμερα το πρωί σκότωσε ακαριαία μια γυναίκα, ηλικίας 52 ετών.

Η άτυχη γυναίκα φέρεται να κεραυνοβολήθηκε την ώρα που έκανε αγροτικές εργασίες σε μποστάνι μαζί με τον σύζυγό της, ο οποίος φέρεται να ενημέρωσε και την Εισαγγελία Βόλου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος έπαθε έμφραγμα καθώς χτυπήθηκε επίσης από το υψηλό ηλεκτρικό φορτίο όταν προσπάθησε να βοηθήσει τη γυναίκα του αγγίζοντάς την. Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Κέντρο Υγείας της Σκοπέλου.


Η κακοκαιρία χτύπησε την Χαλκιδική, καθώς πολλές περιοχές επλήγησαν από έντονη χαλαζόπτωση.

Προβλήματα από την κακοκαιρία

Μεγάλες καταστροφές στην φρουτοπαραγωγή προκάλεσε η χαλαζόπτωση στο ανατολικό Πήλιο το πρωί της Τρίτης.

Χαλάζι σε μέγεθος ρεβιθιού έπληξε για 10 λεπτά το χωριό Υπέρεια Φαρσάλων, στις 2 το μεσημέρι, ενώ αυτή την ώρα σημειώνεται καταιγίδα.

Δείτε βίντεο από το ifarsala

Έντονη ήταν η βροχόπτωση και στην πόλη των Τρικάλων.

Στα λευκά Γρεβενά και Πρέβεζα

Η έντονη χαλαζόπτωση ήταν αρκετή για να «ντύσει» στα λευκά περιοχές, όπως η Δεσκάτη Γρεβενών και το Καναλάκι στην Πρέβεζα.

Δείτε εικόνες:

Έντονο πρόβλημα αντιμετώπισαν και οι οδηγοί που κινούνταν στην εθνική οδό Πολυγύρου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με ρεπορτάζ του halkidikinews.gr.

Από την έντονη χαλαζόπτωση ο δρόμος «άσπρισε» και τα αυτοκίνητα διέκοψαν την πορεία τους, σταματώντας στην άκρη του δρόμου.

Δείτε βίντεο

Απίστευτες εικόνες από τα βόρεια λίγες ημέρες πριν υποδεχθούμε τον Ιούνιο
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ