2020-05-27 08:16:20
Φωτογραφία για Η μειοψηφία της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων διοργανώνει ηλεκτρονική ψηφοφορία για να στηθούν ή όχι κάλπες
Η ψηφοφορία θα διαρκέσει έως τις 28 Μαΐου προκειμένου να τοποθετηθούν τα μέλη της ΕΔΕ σε δύο ζητήματα

Η αρνητική εικόνα της διάσπασης και των αντιπαραθέσεων μεταξύ των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων (ΕΔΕ) συνεχίζονται χωρίς να διαφαίνεται διέξοδος.

Η μειοψηφία της ΕΔΕ ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε σήμερα το μεσημέρι ηλεκτρονική ψηφοφορία των μελών της που θα διαρκέσει έως μεθαύριο το μεσημέρι (12μ.) 28 Μαΐου 2020 προκειμένου να τοποθετηθούν τα μέλη της σε δύο ζητήματα που ταλανίζουν την Ένωση.

Το πρώτο ερώτημα είναι εάν επιθυμούν την άμεση διενέργεια αρχαιρεσιών μέχρι και την 15η Ιουλίου 2020 για εκλογή νέου Δ.Σ. και Ε.Ε. σύμφωνα με τις υποδείξεις του Ε.Ο.Δ.Υ. και το δεύτερο, εάν συμφωνούν με το αίτημα που κατέθεσαν 9 μέλη του ΔΣ (πλειοψηφία) για διορισμό προσωρινής διοίκησης από τα δικαστήρια.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της μειοψηφίας, πρέπει να τοποθετηθούν όλα τα μέλη της ΕΔΕ για το μέλλον της Ένωσης, καθώς έμεινε μόνο μία εβδομάδα πριν την υλοποίηση του σχεδιασμού των 9 μελών του Δ.Σ. για τον διορισμό προσωρινής διοίκησης.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ