2020-05-27 12:30:01
Φωτογραφία για Η Gisella Dante στη θέση της Διευθύνουσας Συμβούλου της Janssen Ελλάδος
Η Gisella Dante είναι η νέα Διευθύνουσα Σύμβουλος της Janssen Ελλάδος, Πολωνίας και Ρουμανίας και ηγείται της στρατηγικής ανάπτυξης της Janssen, συνεχίζοντας τη δέσμευση της εταιρείας να προσφέρει καινοτόμες θεραπείες στους ασθενείς.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, η Gisella Dante διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο της φαρμακοβιομηχανίας, πολυπολιτισμικό υπόβαθρο, βαθιά τεχνογνωσία και εξειδίκευση σε τομείς market access και external affairs, έχοντας ηγηθεί με επιτυχία σε πολλαπλές και υψηλές θέσεις ευθύνης.

Αναφορικά με το νέο της ρόλο, η Gisella Dante δήλωσε: «Είναι μεγάλη μου τιμή να εκπροσωπώ τις αξίες της οικογένειας Janssen Ελλάδος, ειδικά σε μια πρωτόγνωρη χρονική περίοδο, και θα συνεχίσω να ενισχύω τις προσπάθειές μας για την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση των προκλήσεων της κοινωνίας στον τομέα της υγείας. Είμαστε εδώ για  να παρέχουμε αδιαλείπτως, υπηρεσίες υψηλού επιπέδου προς τους ασθενείς, τους επαγγελματίες υγείας, τους ανθρώπους μας και την κοινωνία ευρύτερα. Συνεχίζουμε να καινοτομούμε, να συνεργαζόμαστε, να φροντίζουμε, να υπηρετούμε, και να ενισχύουμε τη θέση μας ως ενεργός εταιρικός πολίτης που δημιουργεί κοινωνική υπεραξία για όλους».


Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, η Janssen Ελλάδος, μαζί με τις εταιρείες του ομίλου φροντίδας υγείας  Johnson & Johnson Ελλάδος, συμμετείχε στην εθνική προσπάθεια για την αντιμετώπιση του κορονοϊού (SARS-CoV-2), προσφέροντας στο Υπουργείο Υγείας ειδικό υγειονομικό εξοπλισμό προκειμένου να στηρίξουμε το Εθνικό Σύστημα Υγείας μέσα σε αυτή την πρωτοφανή κρίση. Παράλληλα, παραμένουμε προσηλωμένοι στην αποστολή μας να υπηρετούμε τις ανάγκες των Ελλήνων ασθενών και των οικογενειών τους, διαφυλάσσοντας και διασφαλίζοντας πάντα και τώρα περισσότερο από ποτέ, το δικαίωμα της απρόσκοπτης πρόσβασης στις  θεραπείες τους.

Επιπλέον, και σε πλήρη ευθυγράμμιση με τα μέτρα που εξήγγειλε η κυβέρνηση για την καλύτερη δυνατή καταπολέμηση του κορονοϊού (SARS-CoV-2), προστατεύουμε την υγεία και την ασφάλεια των ανθρώπων μας, με την υιοθέτηση  της τηλε-εργασίας από το σπίτι, με σύγχρονα ψηφιακά εργαλεία. Επίσης για τους επαγγελματίες υγείας εξασφαλίζουμε, μέσα από  προηγμένες διαδικτυακές πλατφόρμες αμφίδρομης επικοινωνίας, την αδιάλειπτη παροχή επιστημονικής ενημέρωσης υψηλής εγκυρότητας. 
medlabgr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ