2020-05-28 13:31:50
Φωτογραφία για Πρίγκιπας Άντριου: Τον «καίει» η μαρτυρία πρώην «σκλάβας» του Έπσταϊν - «Οι κόρες μου δεν απέχουν πολύ από την ηλικία σου»
 Η νέα σειρά ντοκιμαντέρ του Netflix για τη ζωή του παιδόφιλου Τζέφρι Έπσταϊν δίνει

«χαριστική βολή» στον πρίγκιπα Άντριου - «Οι κόρες μου δεν είναι μακριά από σένα σε ηλικία» είπε σε σεξουαλική «σκλάβα» του αυτόχειρα, πριν προβούν σε ερωτική πράξη

Αποκαλυπτική μαρτυρία για τον πρίγκιπα Άντριου φιλοξενεί ντοκιμαντέρ του Netflix για τη ζωή του αυτόχειρα Τζέφρι Έπσταϊν.

Σύμφωνα με την Βιρτζίνια Ρόμπερτς, πριν το σεξ με τον πρίγκιπα Άντριου, της έκανε αστεία για την ηλικία της και μάλιστα φέρεται ότι της είπε «οι κόρες μου δεν απέχουν πολύ από την ηλικία σου, είναι λίγο νεότερες».

Το ντοκιμαντέρ αφορά στη ζωή και τα σεξουαλικά εγκλήματα του Έπσταϊν. Η Ρόμπερτς θυμάται την πρώτη της συνάντηση με τον πρίγκιπα στο Λονδίνο.

Αν και ο πρίγκιπας Άντριου επιμένει ότι δεν θυμάται τίποτα από καμία συνάντηση, η καταγγέλλουσα διηγείται πώς συνάντησε τον Δούκα το 2001, στο αρχοντικό συνεργάτη του Έπσταϊν, πριν ένα παιχνίδι γρίφων που επρόκειτο να παίξουν.


Όπως είπε, ο συνεργάτης του Έπσταϊν ρώτησε τον πρίγκιπα Άντριου «πόσο χρονών νομίζεις ότι είναι» δείχνοντας τη Ρόμπερτς με αυτόν να απαντά «17».

Σύμφωνα με την Ρόμπερτς, έκαναν πλάκα με αυτό, κάτι σαν «οι κόρες μου δεν είναι μακριά από σένα σε ηλικία. Οι κόρες μου είναι λίγο νεότερες από σένα».

Το χρονικό της σεξουαλικής κακοποίησης

Στη συνέχεια, η καταγγέλλουσα θυμάται μια σειρά από γεγονότα που είδε στο πάρτι της, με τη συντροφιά του πρίγκιπα σε ένα ιδιωτικό κλαμπ του Λονδίνου, πριν επιστρέψει στο αρχοντικό, στα δυτικά της πόλης.

«Βγήκαμε έξω τη νύχτα, στο κλαμπ Τραμπ στο Λονδίνο», διευκρινίζει. Όπως λέει, ο πρίγκιπας Άντριου χόρευε και ίδρωνε πολύ, κάτι που ήταν «αηδιαστικό. Επιστρέψαμε στο αρχοντικό και πήγαμε στον πάνω όροφο».

«Έχω μαζί μου αυτή τη μικρή κίτρινη κάμερα Kodak και ζήτησα από τον Τζέφρι να μας βγάλει φωτογραφία με τον πρίγκιπα Άντριου», θυμάται, ενώ ο συνεργάτης του αυτόχειρα Ghislaine Maxwell και ιδιοκτήτης του αρχοντικού ήταν πίσω της.

«Μου είπε ότι θα κάνεις γι’ αυτόν ό,τι κάνεις για τον Τζέφρι και με χτύπησε. Αμέσως μετά τη λήψη της φωτογραφίας, κακοποιήθηκα σεξουαλικά από τον πρίγκιπα Άντριου για πρώτη φορά», λέει.

Ερωτοτροπούσε με νεαρή κοπέλα στο ιδιωτικό νησί του Έπσταϊν

Η σειρά εγείρει κι άλλα ερωτήματα για τον πρίγκιπα, καθώς μία πρώην εργαζόμενη στο υπερπολυτελές ιδιωτικό νησί του Έπσταϊν τον είδε να βρίσκεται δίπλα σε ένα τόπλες νεαρό κορίτσι που βρισκόταν σε μία πισίνα.

Οι δημιουργοί του ντοκιμαντέρ μιλούν επίσης με τον 70χρονο πρώην εργαζόμενο στο νησί Στιβ Σκάλι, που ισχυρίζεται ότι είδε τον πρίγκιπα Άντριου να φιλάει την Βιρτζίνια Ρόμπερτς.

Ο πρώην εργαζόμενος αναφέρει ότι είδε τον Άντριου με μια ξανθιά γυναίκα που φορούσε μπικίνι στην πισίνα και ότι δεν αναγνώρισε ποια ήταν τότε, αλλά ήταν νέα.

«Ήταν περίπου το 2004, είδα τον πρίγκιπα Άντριου (στο νησί). Βρισκόταν στην πισίνα. Μαζί του ήταν ένα άγνωστο για μένα τότε κορίτσι. Ήταν νέα και ήταν τόπλες» λέει, προσθέτοντας ότι με τον γιο της βασίλισσας Ελισάβετ έπαιζαν ερωτικά παιχνίδια.

Αναγνώρισε την Ρόμπερτς από τη φωτογραφία

Ο Σκάλι κλήθηκε αργότερα στις έρευνες για τον Έπσταϊν, και του έδειξαν φωτογραφίες της Ρόμπερτς όταν ήταν νεώτερη. «Μου έδειξαν πολλές φωτογραφίες νεαρών κοριτσιών. Μου έδειξαν και μία φωτογραφία της Βιρτζίνια Ρόμπερτς, αλλά ήταν τωρινή και δεν μπορούσα να την ταυτοποιήσω» λέει.

Ωστόσο, όταν είδε τη φωτογραφία του πρίγκιπα Άντριου με την Ρόμπερτς στο αρχοντικό, τότε συνειδητοποίησε ότι ήταν η ίδια κοπέλα με αυτή στην πισίνα.

«Ήταν αυτή που φορούσε το κάτω μόνο μέρος του μπικίνι. Αλλά είμαι βέβαιος ότι ήταν η φωτογραφία της», λέει.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η μάχη στο PRIME TIME...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η μάχη στο PRIME TIME...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ