2020-05-29 00:03:40
Φωτογραφία για Δικαστής στις ΗΠΑ απολύθηκε για αυτό που είπε σε θύμα βιασμού
Δεν έπεισε τους συναδέλφους του μετά τη συγγνώμη που ζήτησε

Την απόλυση του δικαστή Τζον Ρούσο Τζούνιορ αποφάσισαν οι αρχές του Νιού Τζέρσεϊ μετά τα όσα είπε σε θύμα βιασμού.

Ο Ρούσο φέρεται να είπε στην γυναίκα ότι «θα μπορούσες να κλείσεις τα πόδια σου»!

Όπως αναφέρεται η απόλυση του δικαστή προκλήθηκε «μετά από σειρά επαναλαμβανόμενων ενεργειών κακής συμπεριφοράς».

Τον περασμένο Δεκέμβριο ο Ρούσο είχε δηλώσει μετανιωμένος για τα σχόλιά του αλλά και για το γεγονός ότι είχε κάνει πλάκα με την υπόθεση μιλώντας σε εργαζόμενους στα δικαστήρια.

Η υπόθεση ξεκίνησε το 2016 όταν η γυναίκα που άκουσε το απίστευτο σχόλιο από τον Ρούσο είχε προσφύγει στη δικαιοσύνη ζητώντας περιοριστικά μέτρα για έναν άνδρα τον οποίο κατήγγειλε για σεξουαλική επίθεση σε βάρος της.

Στα πρακτικά της διαδικασίας του 2016 αρχικά καταγράφεται ερώτηση του Ρούσο προς τη γυναίκα: «Ξέρεις πώς να σταματήσεις κάποιον από το να έχεις σεξουαλική επαφή μαζί του;».

Όταν η γυναίκα απάντησε «ναι» εξηγώντας ότι ένας τρόπος θα ήταν να το βάλει στα πόδια, ο δικαστής Ρούσο της απάντησε «Να κλείσεις τα πόδια σου; Να καλέσεις την αστυνομία; Έκανες τίποτα από τα δύο;».

Η έρευνα των τριών δικαστών που ασχολήθηκαν με τη συμπεριφορά του Ρούσο αποκάλυψε, επίσης, ένα περιστατικό δίκης για οικογενειακές διαφορές στο οποίο ο δικαστής δεν ζήτησε την αυτοεξαίρεσή του παρά το γεγονός ότι γνώριζε έναν εκ των διαδίκων.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ