2020-05-30 09:00:19
Φωτογραφία για Όλα όσα θα δούμε στο Dot αυτής της εβδομάδας
Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος και η αγαπημένη παρέα του DOT. κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 13.00, στον ΣΚΑΪ.

Το Σάββατο 30 Μαΐου, η Εβελίνα Παπούλια εξηγεί γιατί χωρίζει μόλις παντρεύεται! Ακόμη, μιλάει για τη σχέση της με την κόρη της αλλά και για τις σπουδές που κάνει στην εναλλακτική θεραπεία με αναπνοές.

Η φωτογράφος Ολυμπία Κρασαγάκη αποκαλύπτει άγνωστες ιστορίες από τα παρασκήνια των πιο εντυπωσιακών και sexyεξωφύλλων της Ελένης Μενεγάκη.

Ο Γιάννης Αποστολάκης ετοιμάζει ζουμερό κοτόπουλο στο φούρνο με λιωμένα τυριά. Στην κουζίνα μαζί του, ο κολλητός του Γιάννης Δρυμωνάκος.

Όμορφη και λαμπερή το φετινό καλοκαίρι. Οι πιο χρήσιμες συμβουλές για το πώς θα αποφύγουμε τη φωτογήρανση.

Επίσης, γνωρίζουμε τη Μαίρη Καλύμνου, μια νέα γυναίκα με λεύκη, που εξηγεί γιατί είναι ωραίο να είσαι διαφορετικός.

Την Κυριακή 31 Μαΐου, ο Χάρης Ρώμας στα καλύτερά του! Εξηγεί πώς έχασε 18 κιλά με τη βοήθεια της Κάτιας Δανδουλάκη και μιλάει για την πολιτική αλλά και για τη σχέση που του άλλαξε τη ζωή.


Ο Παντελής Καναράκης αναλύει τα ξεκαρδιστικά του video και μιλάει για τις φίλες του Δέσποινα Βανδή και Νατάσα Θεοδωρίδου.

Ο pastry chef Δημήτρης Μακρυνιώτης φτιάχνει energy balls χωρίς ζάχαρη και μιλάει για τη σχέση του με τη Βάσω Μαζωνάκη αλλά και τον Γιώργο Μαζωνάκη.

Η Λυδία Κατσανικάκη από το GNTMμιλάει για τη δική της διαφορετικότητα και εξηγεί πώς κατάφερε να κάνει πραγματικότητα το όνειρό της.

Η Φανή Γεωργακοπούλου δίνει τις καλύτερες συμβουλές για να αποκτήσεις βαθιά ενυδατωμένη επιδερμίδα και τέλεια λάμψη φέτος το καλοκαίρι.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ