2020-05-30 14:47:21
Φωτογραφία για Nissan Navara GT-R 1.000
 Μια εταιρεία με την επωνυμία SB Motorsport που βρίσκεται 50 μίλια ανατολικά του Λονδίνου ανακοίνωσε ότι κατασκευάζει ένα τρελό Nissan Navara με κινητήρα από GT-R.

Η εταιρεία βρήκε τον Stephen Biogioni κατά τη διαδικασία κατασκευής του απόλυτου GT-R ως drift car πριν από λίγα χρόνια, κατόπιν αφαίρεσαν τα μηχανικά μέρη του για να τα χρησιμοποιήσουν σε ένα Chevrolet LS V8 μαζί με ένα τεράστιο Garrett υπερσυμπιεστή, κάτι που δεν έκαναν τελικά. Αυτό σήμαινε ότι είχαν την ευκαιρία να πειραματιστούν με αυτά που είχαν στα χέρια τους σε ένα απίστευτο Navara.

Ο Biagioni δούλεψε τουλάχιστον δύο χρόνια επάνω στο απόλυτο Navara. Καθώς η SB Motorsport αγωνίζεται με το GT-R σε αγώνες drift, δεν είχε πολύ χρόνο να κατασκευάσει το λεγόμενο Navara-R. Ωστόσο, με τα μηχανοκίνητα αθλήματα σε αναμονή λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, άρχισε να ασχολείται εντατικά με αυτό τους τελευταίους μήνες. Η εταιρεία δεν θα τοποθετήσει απλώς τον κινητήρα του GT-R στο pick up. Εκτός από αυτό, ολόκληρο το αμάξωμα του Navara θα πρέπει να σηκωθεί από το σκελετό του πριν εφαρμοστεί ο 3.8 twin-turbo V6 και το κιβώτιο ταχυτήτων. Η ανάρτηση KW εγκαθίσταται επίσης για να διασφαλιστεί ότι το τρελό φορτηγό μπορεί να διαχειριστεί όλη αυτή την ισχύ.


“Προσθέτουμε τα πάντα στο παζλ. Το πλαίσιο του Navara βρίσκεται στο μικροσκόπιο, προσαρμόζουμε τα εμπρός και πίσω υποπλαίσια που προέρχονται από το GT-R προκειμένου να ταιριάζουν στο Navara. Είναι μια ξεχωριστή κατασκευή που μας επιτρέπει να χρησιμοποιούμε όλα τα κομμάτια από το GT-R», δήλωσε ο Biagioni. «Θεωρητικά, όλα αυτά θα μετατρέψουν το Navara σε ιαπωνικό supercar. Θα είναι ελαφρώς μακρύτερο και ελαφρώς μεγαλύτερο από ένα GT-R. Δεν υπάρχει όμως μεγάλη διαφορά στο μεταξόνιο μεταξύ των δύο”.

Επιπλέον, η SB Motorsport σχεδιάζει να τροποποιήσει τον κινητήρα για να αποδίδει έως και 1.000 ίππους, επιθυμεί το Navara-R να είναι νόμιμο. Αρκετά εξωτερικά ανταλλακτικά κατά παραγγελία θα τοποθετηθούν επίσης ώστε να διασφαλίσουν ότι το pick up της Nissan θα μοιάζει πραγματικά γρήγορο. Ανυπομονούμε να δούμε το τελικό αποτέλεσμα…
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ