2020-05-31 22:57:23
Φωτογραφία για ΑΕΚ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ: «Μπλόκο στους Ιανούς της εκπαίδευσης!»
 ΑΕΚ - ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ  για Παρέμβαση στη ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

 

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ.

 

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΤΩΡΑ Η ΚΕΡΑΜΕΩΣ «Μπλόκο στους Ιανούς της εκπαίδευσης!»  ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ (ΔΑΚΕ – ΣΥΝΕΚ) ΤΗΣ ΟΛΜΕ (διότι αρνήθηκε να οριστούν έγκαιρα  Γεν. Συνελεύσεις ΕΛΜΕ και Προέδρων, για να αποφασίσει  ο κλάδος τον αγωνιστικό οδικό χάρτη για όλη αυτή την περίοδο).   

 

Η κυβέρνηση αντιλαμβάνεται τον αναβρασμό που επικρατεί στο χώρο της εκπαίδευσης  και, αφού με την αυταρχική και αντιδημοκρατική συμπεριφορά δεν κατάφερε να καθυποτάξει τους εκπαιδευτικούς και το εκπαιδευτικό κίνημα, αναπροσαρμόζει την τακτική της με δηλώσεις δήθεν υποχώρησης σε επιμέρους ρυθμίσεις για να προωθήσει άμεσα το συνολικό της σχέδιο για ψήφιση του πολυνομοσχεδίου.


Το λες και παράνοια σε όλα τα επίπεδα αυτό που συμβαίνει το τελευταίο 6μηνο στην Δημόσια Εκπαίδευση. Οι τακτικισμοί της Κεραμέως είναι αποτέλεσμα των αγώνων του εκπαιδευτικού κινήματος, αλλά είναι πρόσκαιροι, καθώς την Υπουργό διευκολύνει η πλειοψηφία της ΟΛΜΕ, που δεν προετοίμασε τον κλάδο  και οι παρατάξεις ΣΥΝΕΚ και ΔΑΚΕ, αλλά και σε ένα βαθμό το ΠΑΜΕ, χρησιμοποιούν ως φύλλο συκής» ένα τεχνικό  πρόβλημα ανεύρεσης χώρου, για να δικαιολογήσουν την έλλειψη πολιτικής βούλησης για να συγκληθεί η ΓΣ προέδρων των ΕΛΜΕ.

Οι επόμενες μέρες είναι κρίσιμες, καθώς η κυβέρνηση κατέθεσε προς ψήφιση το πολυνομοσχέδιο, που σαρώνει τα πάντα στο δημόσιο σχολείο και για το λόγο αυτό η ΟΛΜΕ και ειδικότερα οι συνδικαλιστικές παρατάξεις, που δέχθηκαν την τηλεκπαίδευση,  στο άμεσο διάστημα θα υποχρεωθούν άμεσα να αναμετρηθούν με το μπόι τους και την ιστορία των αγώνων του κλάδου μας.

Διαβάστε περισσότερα » ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ