2020-06-01 18:55:29
Φωτογραφία για Τζόνι Χαλιντέι και Κατρίν Ντενέβ: Κρυφό ερωτικό πάθος για από 50 χρόνια
Το νέο βιβλίο «Lady Lucille» αποκαλύπτει ποια είναι η μυστηριώδης γυναίκα με την οποία ήταν ερωτευμένος σε όλη του τη ζωή ο Γάλλος σταρ της ροκ - Η πρώτη γνωριμία του

ζευγαριού, η μυστική συμφωνία και ο έρωτας, που κράτησε μέχρι τον θάνατο του Τζόνι Χαλιντέι

Περισσότερο από μισό αιώνα κράτησε ο μυστικός έρωτας του Τζόνι Χαλιντέι με την ηθοποιό Κατρίν Ντενέβ. Ένα ερωτικό πάθος που γεννήθηκε, όταν ο Γάλλος σταρ της ροκ και η διάσημη ηθοποιός συναντήθηκαν για πρώτη φορά το 1961 στα γυρίσματα της κινηματογραφικής ταινίας Les Parisiennes, με σκηνοθέτη τον Μαρκ Αλεγκρέ. Ήταν και οι δύο 18 ετών και ανάμεσά τους δημιουργήθηκε μια «ερωτική φιλία», που συμφώνησαν να κρατήσουν για πάντα και να στηρίζει ο ένας τον άλλον στις δυσκολίες της ζωής και στα προβλήματα υγείας.

Την αποκάλυψη για τον κρυφό έρωτα των δύο καλλιτεχνών κάνει στο νέο βιβλίο «Lady Lucille», ο Γάλλος δημοσιογράφος και συγγραφέας Ζιλ Λοτ, βιογράφος και φίλος του Τζόνι Χαλιντέι
. Στη Γαλλία ήταν γνωστό πως ο Χαλιντέι διατηρούσε μυστική σχέση με μεγάλη ηθοποιό, αλλά οι φήμες έκαναν λόγο για τη Μπριζίτ Μπαρντό, την Κατρίν Ντενέβ ή την Μαρλέν Ζομπέρ, χωρίς, όμως, να έχει γίνει γνωστό ποια ήταν η μυστηριώδης γυναίκα που ενέπνευσε τον Γάλλο τραγουδιστή να τραγουδήσει το 1964 το ερωτικό τραγούδι Lady Lucille.

Σύμφωνα με τον συγγραφέα του βιβλίου, που κυκλοφόρησε μόλις την περασμένη Πέμπτη, ο Τζόνι Χαλιντέι, αποκάλυψε ο ίδιος την ταυτότητα της γυναίκας που ήταν ερωτευμένος, παρά τους πέντε γάμους του και τις αμέτρητες ερωτικές του περιπέτειες. «Η Κατρίν παραμένει ο μεγάλος και όμορφος έρωτας των 18 μου χρόνων. Η τρυφερότητα και η φιλία έχουν παραμείνει. Μοιραζόμαστε συναισθήματα μέχρι και σήμερα», είχε εξομολογηθεί ο σταρ της ροκ στον συγγραφέα, λίγο πριν πεθάνει από καρκίνο των πνευμόνων σε ηλικία 74 ετών το 2017.

Εκείνη την περίοδο ήταν παντρεμένος με την πέμπτη σύζυγό του, το μοντέλο Λετίσια Χαλιντέι, αλλά και εκείνη, όπως και οι προηγούμενες σύζυγοι του Γάλλου «Έλβις Πρίσλεϊ», έκαναν «τα στραβά μάτια» στα ερωτικά του παραστρατήματα. «Η κυρία Ντενέβ ήταν ο έρωτας μιας ζωής και αντιπροσώπευε το κρυφό πάθος. Η Κατρίν είχε αυτό που δεν είχαν οι άλλες γυναίκες», γράφει ο Λοτ.

Η «συμφωνία καρδιάς» του Τζόνι Χαλιντέι με την «Λουσίλ»

Το 1997 ο Τζόνι Χαλιντέι στην βιογραφία του με τίτλο «Destroy» μίλησε για τον μυστικό έρωτα της ζωής του, που αποκαλούσε με το ψευδώνυμο Λουσίλ. «Όταν ήμασταν νέοι η Λουσίλ και εγώ κάναμε μια συμφωνία. Η αγάπη μας ήταν τόσο έντονη, τόσο αγνή, τόσο δυνατή, που ορκιστήκαμε, ό,τι και αν μας συμβεί, να φροντίζουμε ο ένας τον άλλον στα δύσκολα». Επρόκειτο για μια «συμφωνία καρδιάς» και όχι γραπτή, ο ένας σεβόταν τη ζωή του άλλου και παράλληλα, ο ένας στήριζε τον άλλο. Όσο για τις ερωτικές συναντήσεις τους, τα μέτρα που λάμβαναν κάθε φορά για να μην τους αντιληφθούν οι παπαράτσι ήταν αυστηρά. Ταξίδευαν με διαφορετικά αεροπλάνα και αυτοκίνητα και κύριο μέλημα του Τζόνι Χαλιντέι ήταν η προστασία της Κατρίν Ντενέβ από τα αδιάκριτα βλέμματα και τον Τύπο.

Οι γάμοι, οι χωρισμοί και τα παιδιά του Γάλλου σταρ της ροκ

Ο Τζόνι Χαλιντέι παντρεύτηκε το 1965 την τραγουδίστρια Σιλβί Βαρτάν με την οποία απέκτησε ένα γιο, τον Νταβίντ. Το ζευγάρι χώρισε το 1980. Ένα χρόνο μετά ο Χαλιντέι ένωσε τη ζωή του με την ηθοποιό Μπαμπέθ Ετιέν. Ο γάμος τους έληξε άδοξα το 1982. Από το 1982 μέχρι το 1986 ο Γάλλος σταρ του ροκ διατηρούσε σχέση με την ηθοποιό Νάταλι Μπαγ με την οποία απέκτησε μια κόρη, τη Λόρα. Το 1990 ο τραγουδιστής παντρεύτηκε την κωμικό και σεναριογράφο Αντλίν Μπλοντιό με την οποία χώρισε το 1992, το 1995 την ξαναπαντρεύτηκε, όμως, ο γάμος τους κράτησε μόλις λίγους μήνες. Το 1996 ο 52χρονος Χαλιντέι ένωσε τη ζωή του με την 21χρονη Λετίσια Μπουντού, μοντέλο στο επάγγελμα. Το ζευγάρι δεν απέκτησε παιδιά αλλά υιοθέτησε δύο κορίτσια από το Βιετνάμ, τις Τζέιντ και Τζόι Χαλιντέι.

Η Κατρίν Ντενέβ είναι σήμερα 76 ετών. Το 1965 παντρεύτηκε τον Βρετανό φωτογράφο Ντέιβιντ Μπέιλι με τον οποίο έμεινε εφτά χρόνια και χώρισε το 1972. Έχει αποκτήσει ένα γιο από τη σχέση της με τον Γάλλο σκηνοθέτη Ροζέ Βαντίμ και μία κόρη από τη σχέση της με τον Ιταλό ηθοποιό Μαρτσέλο Μαστρογιάννι. Η «βασίλισσα του γαλλικού κινηματογράφου» και ο ροκ σταρ έκαναν συχνά κοινές εξόδους αλλά ποτέ δεν μίλησαν δημόσια για τη σχέση τους. Όταν εκείνος πέθανε, εκείνη δεν παρέστη στην κηδεία του, στο Παρίσι, αλλά στον τάφο του στο νησί Σεν Μπάρτς της Καραϊβικής ένα στεφάνι με λουλούδια έφερε την υπογραφή Lady L.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ