2020-06-02 16:21:18
Φωτογραφία για Επείγουσα έρευνα για την 27χρονη που έμεινε εγκεφαλικά νεκρή μετά τη γέννα
Ο διοικητής της 6 ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Γιάννης Καρβέλης, διέταξε κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση αναφορικά με περιστατικό επιτόκου, η οποία αφού υπεβλήθη σε καισαρική τομή την 18-05-2020, εισήχθη στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών. 

Ο διοικητής ζητά να διερευνηθούν οι συνθήκες, περιστάσεις, αιτίες και τυχόν λάθη και παραλείψεις ιατρικού και λοιπού προσωπικού.

Εγκεφαλικά νεκρή μετά τη γέννηση του παιδιού της

 

Η 27χρονη Δώρα από το Βαρθολομιό Ηλείας έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο μωράκι στις 18 Μαΐου σε δημόσιο νοσοκομείο της περιοχής. Ήταν το πρώτη της παιδί.

Η γυναίκα πήγε στις 18 Μαΐου για να κάνει το προεγχειρητικό έλεγχο για να γεννήσει την επομένη ημέρα με προγραμματισμένο ραντεβού για καισαρική. Ο γιατρός της είπε, όμως, ότι είχε συσπάσεις μήτρας και την έβαλε στο χειρουργείο κάνοντας το τεστ για τον κορονοϊό, που είναι απαραίτητο σε όλες τις περιπτώσεις, βάσει πρωτοκόλλου.

Λίγο αργότερα γέννησε το αγοράκι, αλλά όπως ενημέρωσαν τον σύζυγό της, η 27χρονη ήταν εγκεφαλικά νεκρή, έπειτα από ανακοπή καρδιάς που υπέστη.

Διαβάστε περισσότερα » ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το ταμείο στο Prime time... (1/6/2020)
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το ταμείο στο Prime time... (1/6/2020)
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ