2020-06-02 18:20:11
Φωτογραφία για Από τη διαφήμιση της Cosmote πρωταγωνιστής σε τηλεοπτική σειρά
Τον μικρό Ηλία που μας έκανε να αγαπησούμε την διαφήμιση της Cosmote "τσίμπησε" η ΕΡΤ για τη νέας της σειρά “Τα καλύτερά μας χρόνια” που ετοιμάζεται για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Ο μικρός που μας άφησε άφωνους όχι μόνο με τις γνώσεις του για την τεχνολογία αλλά και με το ταλέντο του στην υποκριτική θα βρεθεί στη σειρά σε ρόλο αφηγητή.

Ο Ηλίας θα υποδυθεί τον οκτάχρονο Άγγελο, τον μικρότερο γιο μιας πενταμελούς οικογένειας, ο οποίος θα είναι και ο ξεναγός στο ταξίδι πίσω στον χρόνο. Συγκεκριμένα, ο μικρός θα ξεναγήσει τους τηλεθεατές στη δεκαετία του ’60 για να γνωρίσουμε μέσα από την οικογένεια Αντωνοπούλου, που έχει μετακομίσει στην Αθήνα από την Μεσσηνία για να αναζητήσει ένα καλύτερο αύριο, μια ολόκληρη εποχή.

Η ολοκαίνουργια  ασπρόμαυρη τηλεόραση φτάνει στο σπίτι των Αγγελόπουλων τον Ιούλιο του 1969, στα  όγδοα γενέθλια του Άγγελου που θα γιορτάσει στο πρώτο επεισόδιο. Πού να ήξερε τότε ότι τα μετέπειτα χρόνια θα επιτελούσε το ύψιστο χρέος κάθε πιτσιρικά της εποχής: να είναι το… τηλεκοντρόλ της οικογένειας, στην αρχή ανοίγοντας και κλείνοντάς την, και ύστερα από λίγα χρόνια αλλάζοντας τα – δύο μόνο – κανάλια που υπήρχαν  σύμφωνα με τις επιθυμίες των μεγάλων.


Με τη φωνή του Άγγελου δεν θα περιπλανηθούμε βέβαια μόνον στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, δηλαδή της ΕΡΤ, αλλά θα παρακολουθούμε κάθε βράδυ πώς τελικά εξελίχθηκε η ελληνική οικογένεια στην πορεία του χρόνου. Από τη δικτατορία στη Μεταπολίτευση, και μετά στη δεκαετία του ’80. Μέσα από τα μάτια του Άγγελου, που και εκείνος βέβαια θα μεγαλώνει από εβδομάδα σε εβδομάδα, θα βλέπουμε με χιούμορ και νοσταλγία τις ζωές τριών γενεών Ελλήνων.

Τα «Καλύτερά μας χρόνια» της Ολγας Μαλέα θα μας ξυπνήσουν πάνω από όλα μνήμες για το πόσο εντυπωσιακά άλλαξε η Ελλάδα και πώς άλλαξαν τελικά στην πορεία των ετών οι συνήθειές μας, οι σχέσεις μας, η καθημερινότητά μας, ακόμη και η γλώσσα μας.

Μέσα από το σενάριο του Νίκου Απειρανθείτη και της Κατερίνας Μπέη, τα σκηνικά του Δημήτρη Κατσίκη, με τον Ηλία Μελέτη και την Κατερίνα Παπουτσάκη στους πρωταγωνιστικούς ρόλους –ναι, αυτοί θα είναι οι γονείς του μικρού Άγγελου- θα μεταφερθούμε σε μια εποχή που θα φανεί οικεία ακόμη και στους νεότερους, με την ΕΡΤ να καταγράφει, όπως και τότε, την ιστορία της χώρας μας και, τελικά, την ιστορία της ίδιας της ζωής μας.

Τη σειρά, που φιλοδοξεί να γίνει η νέα τηλεοπτική συνήθεια των Ελλήνων από το φθινόπωρο, θα επιμεληθεί η Tanweer, η εταιρεία που υπέγραψε και την τεράστια φετινή κινηματογραφική επιτυχία «Ευτυχία».

Πηγή: tinasmess

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Σχόλιο αναγνώστη.
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Σχόλιο αναγνώστη.
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ