2020-06-02 21:24:44
Φωτογραφία για Τι θα προβλέπει η νέα ΚΥΑ για τις εκκλησίες  -Δωρεά ύψους 40.000 ευρώ στις Ένοπλες Δυνάμεις
Ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα της συνεδρίαση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου. Πρόκειται για την πρώτη συνεδρίαση μετά το άνοιγμα των εκκλησιών για τους πιστούς.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών κ.κ. Ιερώνυμος και τα Μέλη της Δ.Ι.Σ. δέχθηκαν τον Υπουργό Εθνικής Αμύνης κ. Νικόλαο Παναγιωτόπουλο, στον οποίο επεδόθησαν, ως δωρεά της Εκκλησίας της Ελλάδος, τέσσερις θερμικές διόπτρες σύγχρονης τεχνολογίας αξίας 40.000,00 €, οι οποίες θα χρησιμοποιηθούν για την θωράκιση των ελληνοτουρκικών συνόρων στον Έβρο.

 Επίσης όσον αφορά στο θέμα το οποίο προέκυψε σχετικά με δημοσιεύματα με τίτλους «Μπίζνες του αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου με Μ.Κ.Ο. για δημιουργία κέντρου φιλοξενίας μεταναστών στη Νέα Πέραμο της περιοχής των Μεγάρων» και για την «παραχώρηση εκ μέρους της Εκκλησίας της Ελλάδος αναλόγου χώρου για τον παραπάνω σκοπό», η Δ.Ι.Σ. υπευθύνως δηλώνει ότι ουδεμία τέτοια παραχώρηση η ενοικίαση έγινε εκ μέρους της Εκκλησίας της Ελλάδος προς τους αρμοδίους φορείς της Πολιτείας, και ότι ουδέποτε ελήφθη σχετική απόφαση προς τούτο.

Διαβάστε περισσότερα » ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ