2020-06-03 00:31:54
Φωτογραφία για Βρετανία: Έκοψε το λαιμό της κόρης και της γυναίκας του και το έβαλε στα πόδια
Ένα φρικιαστικό έγκλημα σημειώθηκε στο Σόλσμπερι της Αγγλίας τη Δευτέρα,

όταν ένας άντρας μαχαίρωσε στο λαιμό τη γυναίκα του και την έφηβη κόρη του, επιχείρησε να διαφύγει, τρέχοντας, από το σπίτι του, ωστόσο τον κυνήγησαν και τον σταμάτησαν οι γείτονες όταν άκουσαν τις φωνές και τα ουρλιαχτά.

Η αστυνομία έσπευσε στο σημείο λίγο μετά το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν γείτονες κάλεσαν τις Αρχές ακούγοντας ουρλιαχτά από σπίτι της περιοχής.

Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν το άψυχο σώμα μιας 18χρονης, ενώ βρήκαν άλλη μια γυναίκα η οποία ήταν πολύ βαριά τραυματισμένη και παρά τις προσπάθειες νοσηλευτών και γιατρών, άφησε την τελευταία της πνοή λίγο αργότερα.

Δύο κορίτσια, έξι και πέντε ετών, κατάφεραν να ξεφύγουν από το σπίτι, τρέχοντας και ουρλιάζοντας, ωστόσο τις αντιλήφθηκαν οι γείτονες και φρόντισαν να τις κρατήσουν σε ασφαλές μέρος, πριν σταματήσουν τον πατέρα της οικογένειας.

«Άκουσα τα ουρλιαχτά από το σπίτι και μετά είδα τον άνδρα να τρέχει. Τον κυνήγησαν κάποιοι από την γειτονιά και τον ακινητοποίησαν μέχρι να έρθει η αστυνομία» είπε ένας αυτόπτης μάρτυρας. «Ο θόρυβος είναι ανατριχιαστικός, άκουγες ότι ούρλιαζαν παλεύοντας για τη ζωή τους. Μάθαμε ότι έκοψε τον λαιμό τους, ενώ τα δύο μικρά κορίτσια ήταν στο σπίτι» πρόσθεσε

Οι επιθέσεις του άντρα στις δυο άτυχες γυναίκες έγιναν μέσα στο σπίτι τους, σύμφωνα με τις αστυνομικές εκθέσεις.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ