2020-06-03 00:51:12
Φωτογραφία για Έκαιγε κάθε μέρα το οικόπεδο του γείτονά του!
Έβαζε κάθε μέρα φωτιά στο οικόπεδο και έτρεχε πρόθυμα για να… βοηθήσει τους πυροσβέστες στην κατάσβεση

Διαφορές δεν είχε με έναν γείτονά του ένας Έλληνας στην Αγριά Μαγνησίας, αλλά τις τελευταίες ημέρες έβαζε κάθε μέρα φωτιά στο οικόπεδό του και μάλιστα έτρεχε πρόθυμα για να… βοηθήσει τους πυροσβέστες στην κατάσβεση της πυρκαγιάς!

Την Κυριακή ήταν η πέμπτη κατά σειρά φορά που ο δράστης προσπάθησε να πυρπολήσει το ξένο οικόπεδο στην παραλιακή λεωφόρο Δημοκρατίας, πετώντας μέσα ένα φλεγόμενο σχοινί! Μάλιστα, οι φλόγες τύλιξαν ένα αυτοκίνητο, το οποίο βρισκόταν μέσα στο οικόπεδο και καταστράφηκε ολοσχερώς.

Από την προανάκριση που διενήργησαν οι υπάλληλοι του Ανακριτικού τμήματος της Πυροσβεστικής διαπιστώθηκε ότι ο γείτονας έβαλε τη φωτιά και συνελήφθη. Στην προανάκριση αποκαλύφθηκε ότι αυτός είχε προκαλέσει και τις προηγούμενες τέσσερις πυρκαγιές, αλλά εξήγησε γιατί ήθελε να βλάψει τον ιδιοκτήτη του οικοπέδου.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση εμπρησμού από πρόθεση και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου, ο οποίος του άσκησε δίωξη και τον παρέπεμψε να δικαστεί στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ