2020-06-03 16:18:05
Φωτογραφία για Συνάντηση του Θανάση Καββαδά με τον Λευτέρη Αυγενάκη  -χρηματοδότηση των αθλητικών Σωματείων εξαιτίας της επιδημίας του κορονοϊού.
 

Έκκληση στα ερασιτεχνικά αθλητικά σωματεία να εγγραφούν στην πλατφόρμα του Υπουργείου Αθλητισμού έως τις 5 Ιουνίου

 

  Μέχρι τις 5 Ιουνίου έχουν προθεσμία τα ερασιτεχνικά αθλητικά σωματεία να προεγγραφούν στην πλατφόρμα του Υπουργείου Αθλητισμού, και στη συνέχεια να προσκομίσουν δικαιολογητικά, προκειμένου στη συνέχεια να εξεταστεί αν δικαιούνται να λάβουν χρηματοδότηση στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων ενίσχυσης εξαιτίας της επιδημίας του κορονοϊού.

Την σχετική ενημέρωση έλαβε ο Βουλευτής Ν.Λευκάδας Θανάσης Καββαδάς σε συνάντηση που είχε με τον Υπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη, κατά την οποία συζητήθηκαν επίσης θέματα που αφορούν τις αθλητικές εγκαταστάσεις στο Νομό και χρειάζονται την οικονομική συνδρομή του Υπουργείου.

H διαδικασία για τη χρηματοδότηση των Σωματείων θα υλοποιηθεί μέσω της δημιουργίας ειδικού Μητρώου Αθλητικών Φορέων. Οι 48 αθλητικές ομοσπονδίες της χώρας έχουν κληθεί να επικαιροποιήσουν τα στοιχεία επικοινωνίας των σωματείων μελών τους και των ενώσεών τους, ενώ παράλληλα λειτουργεί πλατφόρμα (διεύθυνση www.gga.gov.gr/mitroo)  στην οποία τα σωματεία πρέπει μέχρι τις 5 Ιουνίου να προεγγραφούν.

Διαβάστε περισσότερα » ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Adele: Ο ρατσισμός είναι παντού
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Adele: Ο ρατσισμός είναι παντού
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ