2020-06-04 10:00:13
Φωτογραφία για Τρύφωνας Σαμαράς: «Η Δέσποινα Βανδή μού χρωστάει μια συγνώμη»
Για τη συμμετοχή στο J2US και τις ξεχωριστές του εμφανίσεις μίλησε ο Τρύφωνας Σαμαράς στο Λοιπόν και τη δημοσιογράφο Ρενέ Σαραντινού. Ο γνωστός κομμωτής δεν έκρυψε, μάλιστα, την πικρία του για το πολυσυζητημένο σχόλιο που δέχθηκε από την Δέσποινα Βανδή σε πρόσφατη εμφάνιση του.

Ποιο σχόλιο σ’ έχει ενοχλήσει περισσότερο ως τώρα;

Με τη Δέσποινα Βανδή ήρθα σε αντιπαράθεση, γιατί το σχόλιο της για μένα ήταν άκυρο, ακόμη δεν μου έχει ζητήσει συγνώμη. Νομίζω ότι η Δέσποινα Βανδή μού χρωστάει μια συγνώμη, αλλά βλέπω από τον τρόπο της ότι έχει αλλάξει συμπεριφορά απέναντι μου, οπότε και χωρίς να μου το λέει είναι σαν να μου ζήτησε συγνώμη. Διότι ούτε η φούστα που φόρεσα ήταν παραδοσιακή ούτε το τραγούδι που είπαμε ήταν παραδοσιακό. Ποτέ δεν θα προσέβαλα την παράδοση και τα έθιμα της χώρας μας, ήταν άτοπο. Ο κ. Φασουλής μίλησε απαξιωτικά για μένα, νομίζει ότι θα βγω να παίξω Ίψεν, ότι θα κάνω τον Άμλετ. Είναι ένα τηλεοπτικό σόου… Στην αρχή ήταν υπερβολικός, τώρα καλμάρει τα πράγματα.

Οι δικοί σου άνθρωποι, ο αδελφός σου και ο πατέρας σου, τι λένε για όλα αυτά;

Ο μπαμπάς μου στεναχωρήθηκε πάρα πολύ από την κριτική που έκαναν για τη φουστανέλα η Δέσποινα Βανδή και ο Σταμάτης Φασουλής. Του είπα, “μπαμπά μη στεναχωριέσαι, δεν είναι κάτι που με στεναχώρησε”. Είναι άσχημο για τους γονείς να ακούνε να προσβάλουν το παιδί τους.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ