2020-06-04 15:00:13
Φωτογραφία για ''Europe'': Διαμαρτυρία από το ΚΙΝ.ΑΛ . για τη διακοπή της εκπομπής της ΕΡΤ
Στην ΕΡΤ και τον Πρόεδρο του ΔΣ, Κωνσταντίνο Ζούλα, έφτασε επιστολή από τον Εκπρόσωπο Τύπου του ΚΙΝ.ΑΛ.,  με την οποία εκφράζεται δυσαρέσκεια για το ''κόψιμο'' της εκπομπής ,''Εurope''.

Aναλυτικά η επιστολή:

Κύριε Πρόεδρε,  

Εκ μέρους του Κινήματος Αλλαγής θα ήθελα να σας μεταφέρω την έκπληξη, την έντονη δυσαρέσκεια και διαμαρτυρία μας, για τη διακοπή της τηλεοπτικής εκπομπής, «Europe», με τη δημοσιογράφο, Εύα Μπούρα. Η εκπομπή που μεταδιδόταν διαρκώς από το 2011 μέχρι τις 14/3/2020 διακόπηκε «προσωρινά» με απόφαση της διοίκησής σας, λόγω υποτίθεται των εκτάκτων μέτρων της πανδημίας.  

Όμως, ανεξήγητα δεν επανήλθε μετά από την άρση των μέτρων, σε αντίθεση με άλλες εκπομπές τον οποίων η μετάδοση είχε επίσης ανασταλεί. Η επίσημη αιτιολογία ότι δήθεν δεν λειτουργεί το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, είναι προφανώς προσχηματική, αφού, όπως ελπίζω να γνωρίζετε, αυτό δεν ισχύει.  


Με την αναγνωρισμένη επαγγελματική επάρκεια και την εμπειρία της κας. Μπούρα, η εκπομπή ,«Europe», κατά κοινή ομολογία συνέδεσε όλα αυτά τα χρόνια μέσω της Δημόσιας Τηλεόρασης , τους Έλληνες τηλεθεατές με τα Ευρωπαϊκά δρώμενα. Με απόλυτη επιτυχία και παραδειγματική αμεροληψία και σεβασμό σε όλες τις απόψεις, κάλυπτε τις δραστηριότητες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, και φώτιζε ευρύτερα όλα τα σημαντικά θέματα της Ε.Ε. 

Κύριε πρόεδρε,  

Προφανώς γνωρίζετε ότι ιδιαίτερα αυτήν την περίοδο, η προσοχή όλων των Ελλήνων πολιτών είναι στραμμένη στην Ευρώπη, όπου διαμορφώνεται το πλαίσιο ιστορικών αποφάσεων για την αντιμετώπιση της πανδημίας και των οικονομικών επιπτώσεων που προκάλεσε. Όπως επίσης ότι όλοι προσβλέπουμε στη σθεναρή και αποτελεσματική αντίδραση των Ευρωπαϊκών οργάνων στη διαρκώς αυξανόμενη επιθετικότητα της Τουρκίας, Με αυτά ως δεδομένα και την πανθομολογούμενη, από όλους ανεξαιρέτως τους Έλληνες ευρωβουλευτές, αναγκαιότητα επανέναρξης της επιτυχημένης εκπομπής ,«Europe», η σπουδή ματαίωσής της, δημιουργεί εύλογα ερωτηματικά και καθιστούν επιβεβλημένη την άμεση επανεξέταση των σχετικών αποφάσεών σας.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ