2020-06-04 21:23:38
Φωτογραφία για ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ  ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΠΑΝΤΟΥ...Για ένα πακέτο τσιγάρα και ένα κατ΄ ισχυρισμό πλαστό 20δόλαρο, δολοφονήθηκε ένας άνθρωπος στην Αμερική
Για ένα πακέτο τσιγάρα και ένα κατ΄ ισχυρισμό πλαστό 20δόλαρο, δολοφονήθηκε ένας άνθρωπος 

στην Αμερική.Και από τότε η Αμερική βρίσκεται στους δρόμους. Για τη δολοφονία, για την καταπίεση.. που βιώνουν στην κοινωνία, για τον Πρόεδρο, που κάθε φορά που μιλά προκαλεί αναταράξεις.

Οι New York Times χρησιμοποιώντας υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, βίντεο που τράβηξαν αυτόπτες μάρτυρες και επίσημα έγγραφα των Αρχών, προσπάθησαν να παρουσιάσουν μία ολοκληρωμένη εικόνα της δολοφονίας της 25ης Μαΐου στη Μινεάπολη, που κατέληξε στον τραγικό θάνατο του 46χρονου Αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ. Πρόκειται για ένα συγκλονιστικό βίντεο, το οποίο σου κόβει την ανάσα παρακολουθώντας το.

Από την καταγγελία των υπαλλήλων του ψιλικατζίδικου στην Αστυνομία μέχρι και τη μεταφορά του Τζορτζ Φλόιντ με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, όλο το γεγονός καταγράφεται.

Τρία περιπολικά στον «τόπο του εγκλήματος» μετά την καταγγελία. Τρία περιπολικά για ένα πακέτο τσιγάρα, για τον ισχυρισμό ότι αγοράστηκε με πλαστό χαρτονόμισμα. Και πλαστό να ήταν, που δεν το γνωρίζουμε, τα τρία περιπολικά χρειάζονταν; 

Χρειαζόταν να ανασύρει το όπλο του ένας από τους αστυνομικούς; Ο Φλόιντ δεν αντιστάθηκε. Όταν τον είχαν στην άσφαλτο και τον πίεζαν με τα γόνατα στο λαιμό και την πλάτη του φώναζε ότι δεν μπορούσε να αναπνεύσει. Αυτό το είπε μερικές φορές. Μέχρι το τέλος.

Δυναμίτης - Ειδήσεις You might also like:
dunamitis
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ