2020-06-04 23:50:22
Φωτογραφία για Η απάντηση της Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στον πρώην Περιφερειάρχη, κ. Απόστολου Κατσιφάρα.
Η απάντηση της Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στην ανακοίνωση "Η Περιφέρεια βάζει τέλος στο όνειρο για μια σύγχρονη είσοδο της Πάτρας;" του πρώην Περιφερειάρχη, κ. Απόστολου Κατσιφάρα.

Από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ανακοινώνονται τα εξής:

 

«Η ετυμηγορία των πολιτών της Δυτικής Ελλάδας για το έργο του πρώην Περιφερειάρχη, κ. Απόστολου Κατσιφάρα, είναι ακόμα νωπή. Παρά ταύτα ο ίδιος, αντί της αυτοκριτικής, επιλέγει τον δρόμο της πόλωσης και της εμμονής σε προεκλογικού τύπου οράματα, που – δυστυχώς για τον ίδιο – ήταν μόνο δικά του, αλλά όχι και των πολιτών της Πάτρας ή πολύ περισσότερο, των πολιτών του συνόλου της Δυτικής Ελλάδας.

Λυπούμαστε πολύ για τον τρόπο που επιλέγει ο πρώην Περιφερειάρχης να ασκήσει τον θεσμικό ρόλο του ως επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Περιφερειακό Συμβούλιο. Αναδεικνύει  την εμφανή άρνησή του να αποδεχτεί την πραγματικότητα  που διαμορφώθηκε μετά τις εκλογές του περασμένου Ιουνίου, αλλά και την εμμονή του σε μία λογική παρουσίασης απλών «ιδεών» ως έργα. Κάθε άλλο τυχαίο δεν είναι λοιπόν ότι επί των ημερών του η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας καθηλώθηκε στην μοίρα του κομπάρσου και του ουραγού Εντούτοις, δεν είμαστε διατεθειμένοι να τον ακολουθήσουμε στη μοναχική και αδιέξοδη πορεία του. Προτιμούμε να αφιερώσουμε τον χρόνο μας πιο δημιουργικά.

Γι’ αυτό και, άπαξ δια παντός, σημειώνουμε τα εξής:

Διαβάστε περισσότερα » ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ