2020-06-05 09:30:14
Φωτογραφία για Με ριάλιτι στον ΣΚΑΙ η Μπαρμπαρίγου;
Έντονες οι φήμες που θέλουν την επόμενη σεζόν τη γνωστή μαγείρισσα Αργυρώ Μπαρμπαρήγου να συμμετέχει σε ριάλιτι που θα βγει στον αέρα του ΣΚΑΪ. Το concept μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες φήμες, θέλουν να ανήκει στην «Acun Medya» και να το φέρει στη χώρα μας μέσα από το κανάλι του Φαλήρου.

Ωστόσο, αν και οι σχέσεις του ΣΚΑΪ με την τούρκικη εταιρεία παραγωγής είναι άριστες, η Αργυρώ Μπαρμπαρήγου δεν θα κάνει εκπομπή… ριάλιτι, όπως γράφεται. Η γνωστή μαγείρισσα θα κάνει αυτό που έχει αποδείξει πως γνωρίζει πολύ καλά: μαγειρική!

Βέβαια θα υπάρχουν… κάποια επιπλέον στοιχεία που… μαγειρεύονται από τη διοίκηση του σταθμού σε συνεργασία με την Αργυρώ Μπαρμπαρήγου αλλά η βάση της εκπομπής θα είναι μαγειρική με σκοπό οι τηλεθεατές να μαθαίνουν ωραίες, έξυπνες, απλές και εύγεστες συνταγές που μπορούν να τις κάνουν κι αυτοί στα σπίτια τους. Η εκπομπή μαγειρικής λοιπόν και όχι… ριάλιτι όπως λέγεται, με την έμπειρη Αργυρώ Μπαρμπαρήγου είναι να βγει στον ΣΚΑΪ στις αρχές της καινούργιας σεζόν και να προβάλλεται καθημερινά.

Πηγή: Melasblog | Newsit

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΤΩΡΑ...LIVE
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΤΩΡΑ...LIVE
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ