2020-06-05 13:00:51
Φωτογραφία για Σκληρή ανακοίνωση της Δημοτικής Παράταξη Αναζωογόνηση Ξηρομέρου με θέμα τη διακοπή νερού σε όλες τις παροχές εκτός Αστακού.
 

      Η Δημοτική Παράταξη Αναζωογόνηση Ξηρομέρου με ανακοίνωση της, στηλιτεύει την ανακοίνωση, επιλογή του Δήμου Ξηρομέρου, να προβεί στη διακοπή οριζόντια σε όλες τις παροχές εκτός Αστακού. Αφήνοντας τον υπαινιγμό ότι ελάχιστες δεν θα διακοπούν, γράφοντας χαρακτηριστικά  "δίνοντας λαβές για σχόλια",

Να υπενθυμίσουμε ότι η δημοτική αρχή Ξηρομέρου (Δείτε εδώ) σε ειδοποίηση είχε εξαγγείλει τη διακοπή όλων των παροχών ύδρευσης εκτός των ορίων της πόλης του Αστακού, εξαιτίας της ανεπάρκειας νερού (λειψυδρία) στην πόλη του Αστακού.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

 

Αντί να κόψετε πρώτα τις παράνομες παροχές και αυτές που δημιουργούν σοβαρό πρόβλημα στην επάρκεια του νερού ύδρευσης  , εσείς με ολόκληρη την δύναμη του Αστυνομικού Τμήματος Αστακού κόψατε οριζόντια όλες τις παροχές εκτός Αστακού ( αφήνοντας ελάχιστες δίνοντας λαβές για σχόλια )  , ακόμη και αυτές οι οποίες εξυπηρετούν παραγωγικές κτηνοτροφικές μονάδες , ενώ υπήρχαν άλλες λύσεις ως πρώτες και εάν αυτές δεν αποδώσουν τα αναμενόμενα αποτελέσματα , τότε να μπορείτε να πάρετε και επιπλέον μέτρα  .

Θα πρέπει να καταλάβετε επιτέλους πως Δημοτική Πολιτική ,δεν γίνεται με Αστυνομίες και τα ΜΑΤ.!!!!

Διαβάστε περισσότερα » ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ