2020-06-05 14:00:18
Φωτογραφία για Φεύγει από τον ΣΚΑΪ και συμφώνησε με τον ALPHA! Όλο το ρεπορτάζ...
Πέρσι, για… τα πλάνα του, κόντεψε να γίνει πόλεμος ανάμεσα σε δυο παρουσιαστές πρώτης γραμμής στον ΣΚΑΪ. Φέτος, έγινε το μήλον της έριδος ανάμεσα σε δυο κανάλια. 

Ο λόγος για τον Δημήτρη Γιαχνή, τον σκηνοθέτη του Νίκου Μουτσινά, ο οποίος αν και είχε συμφωνήσει να δουλέψει και στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και σε αυτή του Νίκου Μουτσινά, τελικά ο τελευταίος άσκησε βέτο και τελικά πέτυχε να κρατήσει μόνο για τον εαυτό του τον γνωστό σκηνοθέτη.Κι αν στην αρχή της σεζόν δυο παρουσιαστές μονομάχησαν για χάρη του, φέτος η μάχη μεταφέρθηκε ανάμεσα σε δυο κανάλια. Κι αυτό γιατί ο Δημήτρης Γιαχνής διανύει τις τελευταίες μέρες του στο κανάλι του Νέου Φαλήρου. Σύμφωνα με πληροφορίες ,έχει ήδη κλείσει με τον ALPHA και σήμερα(ενν. 4/6/20)  έκανε και την επίσημη πρώτη του στη δημοσιογραφική “μάζωξη” για την παρουσίαση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο κανάλι. 

Ο σκηνοθέτης βρέθηκε στην παρέα των στελεχών του ALPHA και καθόλου δεν κρυβόταν για την εμφάνισή του αυτή. Ο ίδιος θα βρίσκεται στον ΣΚΑΪ για έναν περίπου μήνα ακόμη, μέχρι ,δηλαδή, τις 3 Ιουλίου και από τις 6 του ίδιου μήνα θα αναλάβει καθήκοντα chief director στο κανάλι του Πικερμίου, ως επικεφαλής όλων των σκηνοθετών του καναλιού, ενώ πρόκειται να σκηνοθετήσει και δυο εκπομπές: μια ψυχαγωγική και μια ενημερωτική βραδινή με την πρώτη να είναι αυτή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, γεγονός που εξηγεί και τον λόγο που έδωσε το παρών στην παρουσίαση.

ΑΠΟ: Tinasmess.gr  

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ