2020-06-05 21:00:30
Φωτογραφία για Δεκτή η παραίτηση του Αντιδημάρχου Λαινά, νέοι αντιδήμαρχοι ο Τζαχρήστας Παναγιώτης, Σαμαλέκος Φίλιππος, και ο Μπαμπούρης Κωνσταντίνος.
ΑΠΟΦΑΣΗ

102/2020

 

Α. Αποδέχεται την αριθ. πρωτ. εισερχ. 3509/28.5.2020 παραίτηση του Αντιδημάρχου Λαινά Κωνσταντίνου για τους λόγους που σε αυτή αναφέρονται.

Β. Τροποποιεί την αριθ. 90/2019 (ΑΔΑ 91Ω6ΩΚΖ-Κ9Μ) Απόφαση περί Ορισμού Αντιδημάρχων & αρμοδιοτήτων αυτών με θητεία έως 31.8.2020, εντός της τρέχουσας δημοτικής περιόδου, και τους μεταβιβάζει-τροποποιεί αρμοδιότητες ως εξής:

1. τον Τζαχρήστα Παναγιώτη του Ιωάννη  καθ' ύλην Αντιδήμαρχο και του μεταβιβάζει-τροποποιεί τις παρακάτω αρμοδιότητες:- Τεχνικών και Ηλεκτρομηχανολογικών Έργων , Μελετών και Συγκοινωνιών και ιδίως την εποπτεία και ευθύνη των Τεχνικών Υπηρεσιών και των αντίστοιχων οργανικών μονάδων του Δήμου και συγκεκριμένα του Τμήματος των Τεχνικών Έργων, Τεχνικής και Γραμματειακής Υποστήριξης - Τεχνικό Αρχείο, Επίβλεψης έργων , Εκτέλεσης Κτιριακών Έργων, Εκτέλεσης Έργων Υπαίθριων Χώρων, Εκτέλεσης Έργων Ηλεκτροφωτισμού, Δικτύων, τεχνικών Συνεργείων, αρμοδιότητες του τομέα των Συγκοινωνιών.

-Την εποπτεία και ευθύνη σε θέματα υγιεινής των εργαζομένων.

Διαβάστε περισσότερα » ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ