2020-06-06 01:32:51
Φωτογραφία για Land Rover Defender 110
Με ένα νέο χρώμα Santorini Black και κάποιες άλλες αισθητικού χαρακτήρα επεμβάσεις, έχουμε ήδη την πρώτη πρόταση αναβάθμισης από ανεξάρτητη εταιρεία για το νέο Land Rover Defender 110.

Η Βρετανική εταιρεία που ασχολείται με τις αναβαθμίσεις Chelsea Truck Company, λανσάρει ήδη τις πρώτες της προτάσεις για την αισθητική αναβάθμιση του μοντέλου που μόλις παρουσιάστηκε στις αγορές από τη Land Rover. Στο πλαίσιο των προτάσεών της για το μοντέλο, η CTC προτείνει νέο σχέδιο για τις ζάντες και κάποιες αισθητικές επεμβάσεις στο αμάξωμα για να το κάνει πιο ελκυστικό στο παραδοσιακό κοινό του Defender 110.

Με την ονομασία Defender 110 Chelsea Truck Company First Edition, η νέα δημιουργία κοστίζει €11.200 περισσότερο από ένα εργοστασιακό Defender First Edition. Το χρώμα του είναι Santorini Black (εμπνευσμένο από το ηφαιστιογενές μαύρο της Σαντορίνης) και οι τροχοί των 22 ιντσών είναι σφυρήλατοι. Τα διακοσμητικά στοιχεία του αμαξώματος έχουν να κάνουν με την μπροστινή μάσκα, την προστατευτική ποδιά για το κάρτερ και τους προφυλακτήρες εμπρός και πίσω, με τα τμήματα αυτών από ανθρακόνημα.

Στην καμπίνα οι επενδύσεις των καθισμάτων είναι μαύρο καπιτονέ δέρμα με ασημένια ραφή (και στις 7 θέσεις της καμπίνας). Τα μηχανικά μέρη δεν έχουν δεχτεί κάποια επέμβαση, με το 4κύλινδρο diesel κινητήρα να αποδίδει 240 ίππων και να συνδυάζεται με 8άρι αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων που μεταφέρει την ισχύ και στους τέσσερις τροχούς.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ