2020-06-06 15:00:09
Φωτογραφία για Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Δεν κλείδωσε η ζώνη προβολής
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ανήκει πια στο δυναμικό του Αlpha, και η ίδια ,παραχώρησε δηλώσεις στο ''Happy Day'' .Μέσα σε άλλα,το μοντέλο μίλησε για τη νέα εκπομπή που αναλαμβάνει, ξεκαθαρίζοντας πως δεν έκλεισε ακόμα η ζώνη προβολής.

Διάδοχος δεν είμαι και πιστεύω ότι καμία ζώνη δεν ανήκει σε κανέναν. Οι ζώνες ανήκουν στους τηλεθεατές και τους ανθρώπους και σε αυτούς που μας παρακολουθούν. Αναλαμβάνω ένα project επειδή κάποιοι με εμπιστεύτηκαν. Με την Ελένη Μενεγάκη έχω μεγαλώσει και είναι ένα φανταστικό κομμάτι της τηλεόρασης, κανείς δεν παίρνει τη θέση της. Είμαι και πρωινός τύπος και μεσημεριανός. Δεν γνωρίζω ακόμα σε ποια ζώνη θα είμαι , ωστόσο, θα είναι ψυχαγωγία και θα είναι σίγουρα κάτι που έχει να κάνει με τη γυναίκα.  

Ψάχνουμε άτομα με όρεξη για την ομάδα. Είχα πολλές προτάσεις από κανάλια, μου άρεσαν πολύ όλα, αλλά διάλεξα με την καρδιά μου. Έφυγα από το GNTM για να είμαι στον Alpha. Υπάρχει παντού παρασκήνιο στη ζωή μας. Δεν ξέρω τον υποψήφιο που θα μπει στη θέση μου, αλλά όλοι οι άνθρωποι έχουν αντικαταστάτη, κάποιος φεύγει, κάποιος μένει http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ