2020-06-06 21:41:37
Φωτογραφία για Ζήτησαν από οικογένεια  να... αδειάσει το σπίτι, επειδή ενοχλούσε το αυτιστικό παιδί
Οι γείτονες έπεισαν τον ιδιοκτήτη του σπιτιού να ζητήσει από την οικογένεια να αποχωρήσει, καθώς του ενοχλούσε το παιδί με αυτισμό που έχουν.

Είναι κάποιες εξοργιστικές περιπτώσεις που αδυνατεί ο ανθρώπινος νους να διαχειριστεί. Κάποιες περιπτώσεις που λες «δεν μπορεί, κάτι λάθος έχει γίνει», καθώς αρνείσαι να πιστέψεις τον εγωϊσμό και την αναισθησία που διακρίνει μία -έστω- μικρή μερίδα συμπολιτών μας...

Ένα τέτοιο περιστατικό λοιπόν έλαβε χώρα στην Ξάνθη τις τελευταίες μέρες και διαβάζοντάς το, βγαίνεις από τα ρούχα σου.

Τι έγινε; Μία οικογένεια ξεπιστώνεται επειδή το παιδί με αυτισμό που έχει ενοχλεί τους γείτονες. Ναι καλά διαβάσατε... Η ιδιαιτερότητα αυτή του παιδιού, ενοχλεί τους γείτονες σε τέτοιο βαθμό που να ζητήσουν να φύγει από το σπίτι.

Την είδηση έκανε γνωστή ο πατέρας της οικογένειας μέσω ενός ποσταρίσματος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook που κάνει τον γύρω του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες.

«Επιτέλους και μια νότα αλλαγής στη ζωή μας! Ορισμένοι κάτοικοι του χωριού Πηγαδίων Ξάνθης κατάφεραν το ακατόρθωτο! Πέτυχαν να πείσουν τους ιδιοκτήτες της μονοκατοικίας που μισθώνει η οικογένειά μου, να μας ζητήσουν να φύγουμε γιατί έχουμε παιδί με αυτισμό και ενοχλεί τη γειτονιά! Συγχαίρω θερμά όλους όσους έχουν εμπλακεί σε αυτές τις ενέργειες! Μπράβο σας!».
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ