2020-06-07 09:09:48
Φωτογραφία για Samsung Money: Επίσημη η φυσική χρεωστική κάρτα
Δεν χρειάστηκε να περάσει πολύς καιρός από την ανακοίνωση της πρόθεσής της για την κυκλοφορία μιας φυσικής χρεωστικής κάρτας, καθώς πριν από λίγο η Samsung ανακοίνωσε επίσημα τη Samsung Money by SoFi. Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα διαχείρισης των λογαριασμών του χρήστη που συνοδεύεται από μια φυσική χρεωστική κάρτα Mastercard με αποκλειστικά προνόμια για το σύστημα πληρωμών Samsung Pay, το οποίο αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τη fintech εταιρεία SoFi.

Σύμφωνα με την εταιρεία, στο Samsung Money δεν υπάρχουν συνδρομές και σε ορισμένες περιπτώσεις δεν θα υπάρχουν ούτε κρατήσεις για την ανάληψη χρημάτων από τα 55.000 ATMs που θα υποστηρίζουν το σύστημα στις ΗΠΑ. Η Samsung εγγυάται για την ασφάλεια των λογαριασμών σε ποσό έως $1.5 εκατ. και η φυσική κάρτα δεν διαθέτει αριθμό, CVV ή άλλες πληροφορίες που μπορεί να εκθέσουν τον χρήστη σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής.

Η λειτουργία του Samsung Money είναι άμεσα συνδεδεμένη με το σύστημα πληρωμών Samsung Pay και ο χρήστης μπορεί από εκεί να παρακολουθεί το υπόλοιπο του, τις κινήσεις του, να αναφέρει περιστατικά απάτης, να παγώσει την κάρτα του κλπ
. Μέσω του προγράμματος Samsung Rewards, ο χρήστης θα επιβραβεύεται για τις αγορές που πραγματοποιεί με τη φυσική κάρτα ή την ψηφιακή μορφή της στο Samsung Pay και αυτοί οι πόντοι θα μπορούν να μετατραπούν σε μετρητά εάν το επιθυμεί.

Το Samsung Money θα λανσαριστεί το καλοκαίρι στις ΗΠΑ και θα περιμένουμε να δούμε αν θα επεκταθεί (και πόσο σύντομα θα γίνει αυτό) σε άλλες αγορές.

Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ