2020-06-09 17:28:26
Φωτογραφία για Θάνος Μωραΐτης στην ΕΡΤ1: «Οι πολίτες βλέπουν την εργαλειοποίηση της πανδημίας και χάνουν την εμπιστοσύνη τους»
     «Το τελευταίο διάστημα η κυβέρνηση κινείται χωρίς σχέδιο σε ό, τι αφορά τη διαχείριση του κινδύνου του κορωνοϊού», είπε, μεταξύ άλλων, σήμερα, 09/06/2020, o βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.- Προοδευτική Συμμαχία, Θάνος Μωραΐτης, στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ1 «Από τις 6» με τους Δημήτρη Κοτταρίδη και Γιάννη Πιτταρά.

«Εκπέμπει συγκεχυμένα μηνύματα και η εμπιστοσύνη που ευαγγελίζεται ο Πρωθυπουργός καταρρέει», πρόσθεσε, επισημαίνοντας πως «η επικοινωνιακή φούσκα της αγιοποίησης δείχνει τα όριά της με αρνητικά αποτελέσματα για τη χώρα και τους πολίτες». Τόνισε, δε, ότι «η κυβέρνηση εργαλειοποίησε την πανδημία».

Σχετικά με την ένταση στα ελληνοτουρκικά, ο κ. Μωραΐτης υπογράμμισε ότι «η χώρα δείχνει πολιτική και διπλωματική ακινησία», τη στιγμή που «η Τουρκική προκλητικότητα αυξάνεται, με διπλασιασμό των πτήσεων στο Αιγαίο και τον Έβρο, αλλά και αμφισβήτηση της ελληνικής υφαλοκρηπίδας». Παράλληά, αναφέρθηκε και στα πρόσφατα γεγονότα του Έβρου, «όπου Τούρκοι στρατιώτες εισέβαλαν σε ελληνικό έδαφος και αυτό η κυβέρνηση το παρουσίασε ως ‘ψευδή είδηση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.’».

Διαβάστε περισσότερα » ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ