2020-06-09 19:27:23
Φωτογραφία για Μαφιόζικη εκτέλεση ζευγαριού από δήθεν αστυνομικούς στη Ζάκυνθο...γνωστή επιχειρηματίας του νησιού
Η γνωστή επιχειρηματίας του νησιού Χριστίνα Κλουτσινιώτη το θύμα (σύμφωνα με πληροφορίες είχε ξενοδοχείο στον Λαγανά), και ήταν υποψήφια ...δημοτική σύμβουλος στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές. – Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δράστες ήταν ντυμένοι αστυνομικοί –  

Η γυναίκα έπεσε από τις σφαίρες που δέχτηκε στη Λιθακιά, και συγκεκριμένα στην περιοχή του Αγίου Σώστη (Σκλουμπού). Ο συνοδηγός άνοιξε πυρ εναντίον του ζευγαριού, σκοτώνοντας επί τόπου την γυναίκα, ηλικίας 37-38 ετών. Μεταξύ άλλων, δέχθηκε μία σφαίρα στο κεφάλι.

Ο άνδρας, ηλικίας 53 ετών, κατάφερε να απομακρυνθεί και να σταματήσει λίγα μέτρα, στο σπίτι φίλου του, πιο κάτω για βοήθεια και κλήθηκε ασθενοφόρο. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι έχει 3 σφαίρες στο σώμα του. 

Η κατάστασή του κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρή και εξετάζεται το ενδεχόμενο της αεροδιακομιδής του στην Αθήνα. Ήδη, αναζητώνται τα πιθανά κίνητρα των δραστών και οι έρευνες στρέφονται σε υποθέσεις από το παρελθόν του 53χρονου. 


Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 53χρονος είχε απασχολήσει στο παρελθόν την αστυνομία. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το όνομά του είχε εμπλακεί σε υπόθεση ληστείας στο νησί, σε βάρος επιχειρηματία, με λεία 550.000 ευρώ, αλλά ουδέποτε κατηγορήθηκε για την υπόθεση.

Προηγούμενη ενημέρωση

Μαφιόζικη εκτέλεση ζευγαριού από δήθεν αστυνομικούς στη Ζάκυνθο

Νεκρή έπεσε από τις σφαίρες που δέχτηκε η γυναίκα στη Λιθακιά και συγκεκριμένα στην περιοχή του Αγίου Σώστη (Σκλουμπού).

Ο σύζυγός της είναι σοβαρά τραυματισμένος και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δράστες που πυροβόλησαν το ζευγάρι, το οποίο επέβαινε σε μηχανή, ήταν ντυμένοι αστυνομικοί.

Δυναμίτης - Ειδήσεις You might also like:
dunamitis
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ