2020-06-09 22:31:37
Φωτογραφία για Έσπασαν στο ξύλο ζευγάρι γιατί ήθελε να ψωνίσει από ανταγωνιστή!
Οι ιδιοκτήτες του φυτώριου συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου που τους άσκησε δίωξη για βία και απρόκλητη σωματική βλάβη

Ξινή βγήκε σε ένα ζευγάρι νεαρών από τον Βόλο η πρόθεσή τους να αγοράσουν φυτά από τα φυτώρια που βρίσκονται στην περιοχή Κάτω Λεχώνια στο Πήλιο, που είναι γνωστή ως «το χωριό των λουλουδιών», καθώς έκαναν το λάθος να μην ψωνίσουν από το φυτώριο έξω από το οποίο πάρκαραν!

Μόλις οι ιδιοκτήτες τους είδαν να κατευθύνονται προς την ανταγωνιστική επιχείρηση που βρίσκεται στην απέναντι πλευρά του δρόμου, έγιναν πυρ και μανία και άρχισαν να βρίζουν το ζευγάρι, λέγοντάς τους ότι στάθμευσαν το αυτοκίνητό τους σε ιδιωτικό χώρο. Στην συνέχεια, όμως, δεν δίστασαν να επιτεθούν εναντίον του νεαρού άνδρα μπροστά στα μάτια δεκάδων άλλων πελατών και να τον χτυπήσουν, ενώ χτυπήματα δέχθηκε και η σύντροφός του που προσπάθησε να τους χωρίσει!

Η άτυχη νεαρή κατέληξε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Πρώτα, όμως, υπέβαλε μήνυση κατά των ιδιοκτητών του φυτωρίου, πατέρα και γιου, οι οποίοι συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου που τους άσκησε δίωξη για βία και απρόκλητη σωματική βλάβη.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ