2020-06-09 22:47:27
Φωτογραφία για Κορωνοϊός: Απέτυχε ο Μπόρις Τζόνσον στη διαχείριση της πανδημίας
Ο χειρότερος ηγέτης παγκοσμίως για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε την πανδημία του κορωνοϊού αναδεικνύεται ο Μπόρις Τζόνσον, σύμφωνα με έρευνα της «ΥουGov» που

δημοσιεύει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail».

O ένοικος της Ντάουουνινγκ Στριτ έχει χειρότερη βαθμολογία ακόμη και από τον Αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ, η χώρα του οποίου θρηνεί παγκοσμίως τα περισσότερα θύματα από τη νόσο Covid-19.

Σύμφωνα με την έρευνα, το 56% των Βρετανών δηλώνουν ότι η κυβέρνηση Τζόνσον δεν χειρίστηκε σωστά την κρίση την ώρα που η χώρα θρηνεί περισσότερους από 40 χιλιάδες πολίτες από τον νέο κορωνοϊό.

Στις ΗΠΑ, το αντίστοιχο ποσοστό στη χώρα του Τραμπ που θρηνεί πάνω από 110 χιλιάδες νεκρούς, είναι 53%.

Στην Φινλανδία, το 64% των πολιτών δίνουν την έγκριση τους στο κυβερνητικό έργο σχετικά με τους χειρισμούς της πανδημίας, με το Βιετνάμ να επαίρεται αφού έρχεται πρώτο στη λίστα.

Το 95% των Βιετναμέζων συμφωνούν απολύτως με τον τρόπο που η κυβέρνηση έδρασε για να αντιμετωπίσει την νόσο Covid-19.

Μετά το Βιετνάμ στη δεύτερη θέση έρχεται η Ταιβάν με το 87% των πολιτών να εγκρίνει τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε η κυβέρνηση την πανδημία. Ακολουθούν η Αυστραλία (το 76% υπέρ της κυβέρνησης) και η Δανία (το 73% υπέρ).

Στις τελευταίες θέσεις της λίστας έρχονται η Πολωνία, η Ισπανία, η Γαλλία, οι ΗΠΑ, το Μεξικό και στον... πάτο η Βρετανία.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ